Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

martaibartek 07:04, 30 maj 2016

Cudowny ogród, wspaniała relacja. Fajnie jest uczestniczyć w takim spotkaniu choćby wirtualnie
sylwia_slomc... 07:17, 30 maj 2016

Przepiękne Ach!!!
Kindzia 09:17, 30 maj 2016

Czyli jednak mało wody...a podlewany jak reszta. Mam nadzieję, że się zaaklimatyzuje. Kory nie wywalę (wiem doskonale co sądzisz o połączeniu kory i rh), zarobiłabym się na śmierć z plewieniem. I tak nie daję rady...

Purple sobie powolutku rośnie, cieszę się bardzo, że podoba Ci się moje maleństwo
Pszczelarnia 09:31, 30 maj 2016

Bogdzia, Twój ogród stał się rajem dla gości. Jest nim na co dzień dla ptaków.

Piękne spotkanie i te kolorystyczne wulkany!

Bogdzia 12:48, 30 maj 2016

Nikita napisał(a)
Bogdziu, nareszcie i ja przybiegłam podziękować za cudowne spotkanie w najwspanialszym z ogrodów które znam!!! Brak słów, żeby opisać jego piękno. Dzięki za możliwość rozkoszowania się twoim ogrodem i spotkania tylu niesamowitych ludzi.

Podziękuj także Władkowi, że tak wspaniale pełnił honory Pana Domu i dzielnie podgrzewał przepyszne pierogi.

Słoooooodkie buziaki przesyłam.

PS. kilka zdjęć twojego ogrodu wstawiłam u mnie...nie mam tak pięknego ogrodu jak ty, więc niech chociaż mój wątek będzie cudownie kolorowy.

Magda specjalnie od Ciebie podziekowalam m a on Wam dziekuje za pomoc w kuchni. Super z Was dziewczynki i mozna zawsze liczyc na Wasza pomoc.Buziaki.
BasiaLT 12:52, 30 maj 2016

Zdjęcia absolutnie obłędne. Raj na ziemi. Z takiego ogrodu nie chce się wychodzić.
Bogdzia 12:53, 30 maj 2016

Pszczelarnia napisał(a)
Bogdzia, Twój ogród stał się rajem dla gości. Jest nim na co dzień dla ptaków.

Piękne spotkanie i te kolorystyczne wulkany!

Ogród był mocno zarośnięty chwastami ale wszyscy udaja ze nie widzieli. Nie jestesmy juz w stanie wszystkiego zrobic ale w tym roku mam przynajmniej dobre wytłumaczenie bo Danusia z Angli śle wiesci ze chwasty w modzie wiec zadbałam o to by miec modny ogród i połowy conajmniej nie wyrwałam. Grunt to miec dobre wytłumaczenie. Ewa napisz jak dojechałas z Warszawy , myśle głownie o roślinkach. Ja jestem zadowolona ze wiecej nie miałam bo ścisk byl niemożliwy, nic wiecej nie dałoby się zabrac . Pociąg był nabity jak beczka ze śledziami.
Bogdzia 12:54, 30 maj 2016

BasiaLT napisał(a)
Zdjęcia absolutnie obłędne. Raj na ziemi. Z takiego ogrodu nie chce się wychodzić.

Pokazali co ładniejsze kawałki a gorsze schowaliale spotkanie było super.
Bogdzia 12:57, 30 maj 2016

Kindzia napisał(a)
Czyli jednak mało wody...a podlewany jak reszta. Mam nadzieję, że się zaaklimatyzuje. Kory nie wywalę (wiem doskonale co sądzisz o połączeniu kory i rh), zarobiłabym się na śmierć z plewieniem. I tak nie daję rady...

Purple sobie powolutku rośnie, cieszę się bardzo, że podoba Ci się moje maleństwo

Czasem tuż obok ziemia jest bardziej przepuszczalna i to juz ma znaczenie.Kora nic dobrego ale jak chcesz to trzymaj. Masz mało rh i roboty by Ci nie przybyło , co ja mam powiedziec 35 arów bez grama kory? Nie bedę Cie namawiac , byle z tego kłopotów nie było.Dziewczyny u mnie widziały co to jest podsypac za wysoko rh. W poprzednich latach był piękny a mój M też uwazał że nic mu nie bedzie no i zmarnował rh podsypujac za wysoko.
Bogdzia 12:58, 30 maj 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Przepiękne Ach!!!

Dzieki