Kasiu jestem przerazona prognoza na 25VI . Szesc wiader wody na metr kwadratowy i do tego burze. Jesli to sie sprawdzi to piekło prawdziwe a my mamy 8 godzin jazdy. Ja burz sie boje okropnie i w zyciu w burze sie nie wybiore w droge.Oby sie mylili tym razem.
Mariusz Ty nic nie zmieniaj w swoim ogrodzie , masz tak pięknie i niepowtarzalnie ze choc lubie rh to namawiac Was na nie nie bede. Trzeba trzymac swój styl jesli jest tak świetny jak u Was. Macie cudnie . Owszem kilka rh warto miec ale ogólnego widoku i proporcji roslin nie zmieniaj no chyba ze piwonii dosadz. Moje te wymienione przez Ciebie są sadzone w tym roku i mało jeszcze kwitły ale dobrze ze juz sa w ogrodzie to bedą sie rozrastac.Mam tez dwie nowe Itoch i jedna kwitła u Ani a druga trzema kwiatkami u mnie , podobaja mi sie bardzo bo nie sa wysokie i nie wykładaja sie a kwiaty piękne, ale gwiazda ogrodu jest ta od Ciebie , cudo przecudne bo juz nie wiem jak ja nazwac. Kolor i wielkosc kwiatów , bajeczna. Dzieki za nia poraz nie wiem który , ale warta kazdej ilosci podziekowań.Pozdrówka najserdeczniejsze dla Was.