Dlatego piszę ze jeszcze je poobserwuję, posadziłam przy kilku krzakach i obserwuje , na razie kolizji nie ma ale kto wie jak bedzie dalej.Jak się pomysł nie sprawdzi to przeniosę je na inne krzaki takie które bedzie mozna zasłonic.
Oczu nie można oderwac od zdjec z Twojego ogrodu, była bajka a Ty ciagle ja poprawiasz ciekawe do jakiej doskonalosci dojdziesz bo juz raj osiagnęłas więc co dalej???????????????????????????????
Z azaliami faktycznie loteria , moje kwitły ale mniej obficie niz w innych latach.Pozdrówka sle.
Tak to na pewno cień jest przyczyną ich późnego kwotnienia. Przesadz na przełomie sierpnia i wrzesnia a jesli bedzie bardzo ciepło to dopiero we wrzesniu.Lavender mnie zachwyca.
Te śliczne to sa tegoroczne , na drugi rok pewnie nic z nich nie pozostanie choc muszę przyznac że jest jedna róza Artemis którą dostałam od Anitki i dziwne bo nawet u mnie jest piękna , zdrowa i ma mnóstwo kwiatów mimo że ją po roku przesadziłam bo za duzo zasłaniała. Gdyby te nowe tez takie były to może zacznę wywalac rh i sadzic róze??????????????Żartuję rh pozostają.
Reniu dobrze ze o tej Tuskany napisałas bo ja zamówiłam własnie tuskany superb a dostałam z przywieszkami Tuskany więc myślałam ze to Tuskany a ze nie mam z czym porównac to tak zostało , a oni jednak musieli przysłac tak jak zamawiałam Tuskany Superb , jesli Ty tak mówisz i tak było zamówione to pewnie tak jest, dobrze ze sie wyjasniło.
Agata to marzenie które chyba sie nie spełni , do dzis nie chce mi sie nic w domu zmieniac po tym jak sie naużerałam z fachowcami przy budowie domu.Jednak cały czas jeszcze o tym myślę ale nie chcę sie porywac z motyką na słońce.
U Ani piękne ale kto sie moze równac z nią i jej urodzajna ziemią. Mnie sie nie podoba bo bardzo szybko przekwita i kwiat taki sobie ale zapach cudny.Myśle zo zakupie Mary Rose bo jeszcze ze dwie rózowe mi potrzebne ale jeszcze nie wiem co kupię, myśle i oglądam.