U Ciebie też piękne róże - Tuskany i Tradescant jakoś szczególnie wpadły mi w oko.
Powojniki nawet cięte co roku (my tak robimy choć choć chyba nie wszyscy to stosuję) i tak co roku są większe i gęstsze... Na rododendronach to wygląda fajnie ale czy z czasem ich nie zarosną? chociaż można wybierać mniejsze odmiany no i wielkość Twoich rodków też jest słuszna więc powinno być dobrze
Bogdziu, różyczki piękne a Twoje zdjęcia jeszcze lepsze, cudne, nie można oczu oderwać
Piszesz wcześniej, że Maruschka Ci podmarzła a u mnie jako jedyna z japońskich zakwitła. Inne nie miały ani jednego kwiatka. Co kraj to obyczaj
Powojniki na rodkach super A tak nawiasem mówiąc, moje jedyne trzy w starym zakwitły bardzo późno i jeszcze kwitną. Pewnie za dużo cienia mają. Dobrze, że ich nie ruszałam, przesadzę je w sierpniu, tak jak zalecasz
Lawender Ice śliczna, może znajdę dla niej miejsce Udanego wyjazdu
Kochana ty mówisz o starości, a wiem że twój cichy plan to budowa kolejnego domu + zagospodarowanie 1ha, więc o czym my tu mówimy , pozdrawiam kto jak nie Ty.