Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Kasik 20:22, 21 sie 2016

Bogdzia napisał(a)

A ja ciągle mam w pamięci i w oczach widok prawdziwków jakie od Was dostałam , jak malowane były az zal było zjesc.

Grzybów na razie mało.Zadowalamy się podgrzybkami choć i tu nie można mówić o wielkich wyczynach. Rodzice już nie pojada w tym roku na grzyby bo Tatuś dalej się rehabilituje, a tylko on prowadzi samochód. W związku z tym musimy i ich dom zaopatrzyć choć na Święta.

Zadanie jak na razie trudne.

Zmieniają się nam lasy i musimy poczekać na bardziej urodzajne lata- wtedy będę mogła mieć przyjemność znów Was poczęstować lubuskimi borowikami A może jeszcze w tym będzie wysyp- do jesieni wszak jeszcze trochę.

Buziol

monteverde 20:56, 21 sie 2016

U nas grzyby są najwięcej kurek, ale dzisiaj było oberwanie chmury 2 i pół dnia tylko słońca w ogrodzie jezioro pozdrówka Bogdziu
Bogdzia 21:57, 21 sie 2016

Kasik napisał(a)

Grzybów na razie mało.Zadowalamy się podgrzybkami choć i tu nie można mówić o wielkich wyczynach. Rodzice już nie pojada w tym roku na grzyby bo Tatuś dalej się rehabilituje, a tylko on prowadzi samochód. W związku z tym musimy i ich dom zaopatrzyć choć na Święta.

Zadanie jak na razie trudne.

Zmieniają się nam lasy i musimy poczekać na bardziej urodzajne lata- wtedy będę mogła mieć przyjemność znów Was poczęstować lubuskimi borowikami A może jeszcze w tym będzie wysyp- do jesieni wszak jeszcze trochę.

Buziol

Kasiu to że pamiętam prawdziwki wcale nie znaczy ze znów bym chciala dostac. Mam nadzieje ze moze po deszczu i u mnie urosną jakies grzyby a jesli nie to mam kogos u kogo kupuję. Buziaki za dobre checi.
Bogdzia 21:59, 21 sie 2016

monteverde napisał(a)
U nas grzyby są najwięcej kurek, ale dzisiaj było oberwanie chmury 2 i pół dnia tylko słońca w ogrodzie jezioro pozdrówka Bogdziu

Jak spadło tyle deszczu to zaleje grzybnie i po zbiorach chyba ze ziemia bardzo piaszczysta to moga dalej rosnac. U mnie dzis całe popołudnie padało ale taki spokojny deszczyk, 11l/m2 spadło wiec tk średnio.
Kasik 22:00, 21 sie 2016

Bogdzia napisał(a)

Kasiu to że pamiętam prawdziwki wcale nie znaczy ze znów bym chciala dostac. Mam nadzieje ze moze po deszczu i u mnie urosną jakies grzyby a jesli nie to mam kogos u kogo kupuję. Buziaki za dobre checi.

A ja nie dlatego bym Ci je dała Bożenko wiesz, że ja tylko z serca Nie wtedy kiedy wypada.
Takie obdarowywanie jest miłe dla obu stron Kochana.
Bogdzia 22:08, 21 sie 2016

Kasik napisał(a)

A ja nie dlatego bym Ci je dała Bożenko wiesz, że ja tylko z serca Nie wtedy kiedy wypada.
Takie obdarowywanie jest miłe dla obu stron Kochana.

Kasiu ja juz Ciebie znam i Twoje dobre serduszko też wiec sie przestraszyłam ze możesz myślec że chciałabym dostac i zaczniesz myślec jak to zrobic.Wiem że to miłe i dlatego tak mile wspominam Twój prezent ale o nowym lepiej nie myślmy. Buziaki.
Bogdzia 22:15, 21 sie 2016

Na dobranoc dzisiejsze bielinki sfotografowane jeszcze przed deszczem.

asiak 22:17, 21 sie 2016

Zazdroszczę (tak pozytywnie umiejętności fotograficznych
Bogdzia 22:19, 21 sie 2016

A może zabki wolicie?

Dobranoc.
Bogdzia 22:21, 21 sie 2016

asiak napisał(a)
Zazdroszczę (tak pozytywnie umiejętności fotograficznych

Nie mam żadnych umiejetnosci wyuczonych , moje zdjecia to amatorstwo w najczystszej postaci.