Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Gosiek33 23:04, 22 sie 2016

TAKIE Róże ! Fantastyczne
Madzenka 06:48, 23 sie 2016

Przepiekne róże
Ps. Cieszę się żu Ciebie popadało
BasiaLT 08:07, 23 sie 2016

Obłędne róże
asiak 08:09, 23 sie 2016

Bogdzia napisał(a)

A ja żaby bardzo lubie ale te które żyja w jeziorach bo tych które na lądzie juz mniej.
Asia spojrzałam na możliwosci Twojego aparatu, masz możliwosc robienia seryjnych zdjęc, masz możliwosc zmiany powiększenia az do powiększenia 14 razy to dosc dużo, masz możliwosc stosowannia wymiennych obiektywów , to juz troche kosztuje ale nawet bez tego możesz sporo z aparatu wyciągnac. Jesli chcesz robic zdjecia makro to stosuj powiekszanie -na tylnej ściance masz przycisk z lupka i tam możesz powiekszac. Ustaw aparat na zdjecia seryjne I górnym pokrętłem na S wtedy patrzac na ekran możesz ustawiac czas robienia zdjecia , przy ruszajacych sie zwierzetach potrzebny jest krótki czas minimum 1/160 ale moze byc jeszcze dużo krócej w pogodne dni . a przyciskiem z czerwona kropką możesz krecic filmy, naciskasz i juz film sie kręci, proste.

Hmmm... nie wiem o czym do mnie piszesz hehehe...
W wolnej chwili popatrzę Dziękuję
Mala_Mi 19:27, 23 sie 2016

Great Star.. najładniejsza w ..cieniu.. jako drugie tło.. i po 3 latach.. ażurowa, ale kwiaty robią wrażenie.. ogromne.
Jak przekwita??? Nie wiem.. u mnie posadzona głupio.. jest w planach do przesadzenia. Nawet w cieniu kwitnie już od połowy lipca.. Ja ja lubię.
A kwiatki ma malusie .. niech brzydko przekwita.. fakt nie łapie wogle różowego tylko od razu brąz i nie jest tak ładna w tym stadium jak inne

Posta zaczęłam pisać wczoraj.. dziś kończę..

Focie oglądam.. żabek zielonych zazdroszczę..

Foto dzisiejsze ..specjalnie dla ciebie.

Bogdzia 21:26, 23 sie 2016

Gosiu ,Marzenko ,Basiu dzieki.
Asia pomału poszukaj tych funkcji o których piszę. Poczytaj w internecie jak korzystac z aparatu, pomalu zrozumiesz.
Bogdzia 21:28, 23 sie 2016

Mala_Mi napisał(a)
Great Star.. najładniejsza w ..cieniu.. jako drugie tło.. i po 3 latach.. ażurowa, ale kwiaty robią wrażenie.. ogromne.
Jak przekwita??? Nie wiem.. u mnie posadzona głupio.. jest w planach do przesadzenia. Nawet w cieniu kwitnie już od połowy lipca.. Ja ja lubię.
A kwiatki ma malusie .. niech brzydko przekwita.. fakt nie łapie wogle różowego tylko od razu brąz i nie jest tak ładna w tym stadium jak inne

Posta zaczęłam pisać wczoraj.. dziś kończę..

Focie oglądam.. żabek zielonych zazdroszczę..

Foto dzisiejsze ..specjalnie dla ciebie.

Chyba kupię jedna i zobaczę jaka bedzie.Żabki dotra i do Ciebie , u mnie przez wiele lat ich nie było, cierpliwosci trzeba , chociaz tak teraz mysle ze moga bac sie Twoich fiordów olbrzymich.Za foto dziekuje a reszte ma pw napisałam.
anna_t 21:30, 23 sie 2016

Bogdzia napisał(a)

piękne jutro na żywo obejrzę
spodziewaj sie paru pytań kochana
Bogdzia 21:42, 23 sie 2016

anna_t napisał(a)

piękne jutro na żywo obejrzę
spodziewaj sie paru pytań kochana

Byle te pytania nie były za trudne dla mnie. Zapraszam Aniu.
marzena 22:16, 23 sie 2016

róże cudowne !!!