Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

jolanka 09:47, 05 lis 2016

Bogdziu, czytam, że Twoje uczennice marzyly o teściowej w Twoim wykonaniu.
Moja nie skończyła na marzeniach. Tam się tym przejęła, ze długo bala się do mnie po ślubie odzywać

Ptaszynki cudne
pestka56 18:16, 05 lis 2016

Bogdzia napisał(a)

Monika ma wątek???????????????????????????????????Nie ma chyba bo nie ma podpisu.

Jeśli się nie mylę, to spotkałyśmy sie z Jankosią na facebooku Czytam też bloga bardzo fajnego
pestka56 18:23, 05 lis 2016

Rano obudziła mnie sikorka Coś stukało w okno. Patrzę, a tu malutki łepeczek wystaje ponad ramę i wali dziobkiem w szybę. Podeszłam do okna, a ona wcale nie przestraszona chwilkę na mnie popatrzyła Kilkanaście innych latało nad warzywnikiem i okropnie hałasowały przysiadając na wiśniach.

Ptaków mam z roku na rok więcej i wcale nie przejmują się, że koty łażą po ogrodzie.
Bogdzia 19:58, 05 lis 2016

jankosia napisał(a)

A to zaskoczenie
A mnie moja wuefistka wyzywała od jankosi, ewentualnie śpiącej jankosi I tak mi zostało do dziś - wtedy było tu wyzwisko

Jak to Cię wyzywała? złosliwie?Chyba jednak Ci sie spodobało jesli teraz sama tak siebie nazwałas?
Kasya 20:01, 05 lis 2016

o tesciowych poczytalam, zmokłe kury poogladalam fotki jak zwykle super
ja juz zaraz szykuje karmnik i kupilam juz w Lidlu kulki bo jest wlasnie karma dla ptakow
Bogdzia 20:03, 05 lis 2016

ryska napisał(a)
No ubaw po pachy, bardzo dziś tu wesoło i mnie się udzieliło że skrobnę parę słów (zazwyczaj jestem anonim )

Dziewczyny wczoraj dobry humor miały i mnie tez sie udzielił.Dzis juz była proza zycia bo z okazji jutrzejszej wizyty synowej (równiez syna i wnuków i ich dwóch yorków)dwa dni przygotowań konieczne. Dzis były zakupy i pieczenie, jutro obiadu gotowanie. Więcej szykuję jak przyjeżdzają niz jak 40 osób z Ogrodowiska. Zabierają spore zapasy.
Bogdzia 20:09, 05 lis 2016

yolka napisał(a)
Bożenko, piękny klucz żurawi dziś wyrwał mnie z łóżka, coś tam udało mi się złapać aparatem, kiepskie bo o ustawieniach mowy nie było. Miłego dnia dzisiejszego i jutrzejszej niedzieli

Byłam u Ciebie i widziałam , super widoki masz dzieki temu jezioru.Równiez miłej niedzieli.
Bogdzia 20:10, 05 lis 2016

jolanka napisał(a)
Bogdziu, czytam, że Twoje uczennice marzyly o teściowej w Twoim wykonaniu.
Moja nie skończyła na marzeniach. Tam się tym przejęła, ze długo bala się do mnie po ślubie odzywać

Ptaszynki cudne

O to Ci sie synowa trafiła, mój ożenił sie z inna , czasem mi żal bo fajne były te dziewczyny.
jankosia 20:11, 05 lis 2016

Bogdzia napisał(a)

Jak to Cię wyzywała? złosliwie?Chyba jednak Ci sie spodobało jesli teraz sama tak siebie nazwałas?

Przyzwyczaiłam się
Bogdzia 20:11, 05 lis 2016

pestka56 napisał(a)

Jeśli się nie mylę, to spotkałyśmy sie z Jankosią na facebooku Czytam też bloga bardzo fajnego

Jej blog zachwyca zarówno trścią artykułów jak i niezwykłymi zdjeciami.