Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:40, 18 lis 2016

Dorota123 napisał(a)
Uwielbiam Twój ogród z kwitnącymi RH. Będąc u Ciebie zrobiłam baaardzo dużo zdjęć, ale i tak zawsze bardzo lubię wstawiane przez Ciebie zdjęcia. Miłe wspomnienia wtedy wracają.

Dorotko dzięki za miłe słowa. mnie sie mój ogród juz opatrzył chciałabym cos zmienic ale nie mam jak bo wszystko za duze urosło. nie znaczy to ze nie jestem zadowolona bo owszem jestem ale nowych widoków potrzebuję.
To dla Ciebie widok jakiego u mnie nie widziałas bo byłas później.Jeszcze troszke i będzie tak.

Bogdzia 21:43, 18 lis 2016

barbara_krajewska napisał(a)
Bogdziu, hej! Grudniki kwiatną!
Pozdrawiam

Basiu u mnie tez niektóre kwitna inne dopiero zaczynają a jeszcze inne mają dopiero malutkie pączki.

Bogdzia 21:45, 18 lis 2016

Urszulla napisał(a)
Bogdziu, macham cieplutko fajny ten wątek wiosenny do mnie nie zaglądaj bo mam przestój w ogrodzie i na forum z braku komp. Co za czasy, okropne dla mnie

Ula juz mi brak kolorów . Przegladam zdjęcia by pobyc w kolorowym świecie.Dla Ciebie mój bez.

pestka56 22:39, 18 lis 2016

W O W, ale kwietne pole
Masz tam krokusy i cebulice ? i co jeszcze?

Oj, chyba swoje krokusy z trawnika przesadzę, ale to w przyszłym roku już.
AGDULA 23:01, 18 lis 2016

Bogdzia napisał(a)

Tak własnie myślę.Tu jeszcze inny obrazek

o! Już wzdycham do wiosny. Cudnie
Rench 02:06, 19 lis 2016

Poczytałam sobie troszkę u Ciebie Temat zamknięty,ale ja swoje dodam
W prawdzie moje dzieci, już za progiem gimnazjalnym i ich te zmiany nie dotyczą,ale swoje wiem.
Myślę,że mimo wszystko,wiele zależy od nauczycieli.
Niedawno miałam spotkanie klasowe po 30 latach,w którym uczestniczył nasz polonista.
Ze łzami w oczach słuchał,kiedy cytowaliśmy jego powiedzonka, cytaty z wierszy,których używał w rozmowach z nami itp.
Moje dzieci nie wyniosły ze szkoły co znaczy,Tabula rasa, Carpe diem,
Veni, vidi, vici.
Czasem byłam przerażona tym,czego moje dziecko nie wiedziało po studiach,a ja wiem tylko po zwykłej maturze.
Wszystko zależy od tego ,kto nam przekazuje wiedzę,czy to podstawówka,czy gimnazjum,czy liceum.

A tak na temat ogrodowy,to mogłabyś dorzucić na Youtube filmik z ogrodu w scenerii jesiennej,a później zimowej
yolka 08:05, 19 lis 2016

To ja tez swoje dodam: moja córka była ostatnim rocznikiem w klasie ósmej, W liceum na koniec drugiej klasy (pierwszej nie było bo ten rocznik był w III gimnazjum)dyrektor liceum zwołał apel, na którym przestrzegał wszystkich licealistów przed nowym rocznikiem, który przyjdzie we wrześniu po gimnazjum - chodziło o zachowanie, udawanie dorosłości, także używki.
Uważam, że te dzieci po szóstej klasie uznały, że są dorosłe i nikt im tego z głowy nie wybił i tak jest do dziś - makijaż obowiązuje w gimnazjum, w liceum, do którego miała zaszczyt chodzić moja córka na szczęście już nie.
Basilikum 09:35, 19 lis 2016

Bogdzia napisał(a)

Basiu u mnie tez niektóre kwitna inne dopiero zaczynają a jeszcze inne mają dopiero malutkie pączki.

moj kaktus wlasciwie juz przekwitl, ma jeszecze kilka pakow
Twoje sa sliczne
Bogdzia 14:57, 19 lis 2016

pestka56 napisał(a)
W O W, ale kwietne pole
Masz tam krokusy i cebulice ? i co jeszcze?

Oj, chyba swoje krokusy z trawnika przesadzę, ale to w przyszłym roku już.

Tam są tylko krokusy, przebiśniegi i przylaszczki. Potem jest juz taki cień od buków ze nic nie urośnie.
Bogdzia 14:58, 19 lis 2016

AGDULA napisał(a)

o! Już wzdycham do wiosny. Cudnie

Tez bym chciała wiosne ale dzis trochę popracowałam , wcale nie duzo i mięsnie poczułam wiec moze nie ma co sie spieszyc?????