Ja bym chętnie oddała bo jak za duzo sójek i srok to za mało drobnych ptaszków, może lepiej ze ich nie masz. Moje filmiki kiepskiej jakosci ale troche sie bawiłam ich robieniem.
Bo Ty Bogdziu jesteś mniej leniwa ode mnie. U mnie ciągle coś wyskakuje i przeszkadza do kompa po południu siąść...na przykład dzisiaj...miałam listopadowe zdjęcia opanować, a tu córka przed chwilą dzwoni, że przyjedzie po mnie...jakieś spódnice chce skracać i pojęcia nie ma jak się do tego zabrać. A że ja kiedyś trochę sobie szyłam, to ma nadzieję, że ja wiem jak się za to zabrać. I Marcysia, jak mnie zobaczy, już ze swoich małych łapek nie wypuści. Będę musiała zostać aż spać położę. Czyli znowu popołudnie zajęte
A tak swoją drogą...bardzo mnie ucieszył ten Twój ochrzan w moim kierunku
Mnie ten fioletowy bez ucieszył dalej było o szkolnictwie i ja niestety z tych co nie cierpią tego tematu..brrr, wolę oglądać ptaszki. A że dziś u nas wiosennie to wcale mnie jakoś nie szokują Twoje wiosenne scenerie
Jutro być może spalę się ogrodowo przy ostatnim jesiennym koszeniu, choć bardzo mi się nie chce ale jak mus to muswrzucam dziś też kilka jesiennych fotek dla przełamania ciszypozdrowionka słoneczne
Kasiu ja tez mocno zajeta. Jak nie spie to przez telefon gadam, cały dzień . I to nie ja dzwonie.Ja lubię Cie ochrzaniac a Ty spokojnie i z usmiechem to przyjmujesz a mnie to sie bardzo podoba wiec znów to robię i tak w kólko, mamy zapewniona rozrywkęAle co mi podpadłas to pamietamBuziaki.
Bogdziu filmiki oglądałam i bardzo mi się podobały Mężowi pokazałam filmiki jak wrócił z pracy - super ptaki śpiewają - też mi się podobały. Już Tęsknię za ciepłem.