Matko! 10 dni przeczytałam i aż mnie coś kujnęło w bok Wystraszyłam się chyba Ja jeszcze nie zadołowałam wszystkiego a tu już o wiośnie czytam ;D Dzięki Małgos za te kilka sekund "strachu"- miło było
Bogdziu miałam coś zacytować, ale Renia to przede mną zrobiła. Las we mgle bajeczny. Jak to las Ciepłe pozdrowienia w ten zimny czas przesyłam
Nie chce mi się ostatnio na forum wchodzić, tylko do ulubionych wątków od czasu do czasu zaglądam w nadziei na jakieś podsumowania czy coś Bo inne tematy ogrodowe widzę nie są poruszane, coś ogrodniczki z sił opadły chyba Może zmęczą się świętami to wrócą do formy
Czego sie wystraszyłas?Dzis pewnie i u Ciebie juz zima i dołuj szybciutko te doniczki bo zaraz ziemia na kosc zamarznie.Las we mle to temat dla Twoich zdjec byłyby piękniejsze od moich , nawet trudno porównywac nasze umiejętnosci.Podsumowań nikomu sie robic nie chce chyba Cię to nie dziwi bo sama zalegasz z jednym obiecanym artykułem o kompoście (dzis nie patrzyłam). Pewnie wszystkie odpoczywamy po robotach ogrodowych a przed swiatecznymi, forma murowana na wiosne. Buziaki Moniko.