Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

ren133 10:22, 28 lis 2016

Bogdzia napisał(a)
A u mnie dzis tak

I te cuuuuudne))))
Kindzia 10:43, 28 lis 2016

Jedno zdjęcie grupowe już jest, cuda, które wyszły spod rąk Kasi będą
jankosia 12:09, 28 lis 2016

Margarete napisał(a)
Zaglądam i nadrabiam zaległości. Do dyskusji o reformie edukacji już się nie będę odnosić bo dawno zamknięta. Co do ptaków drapieżnych to też ich nie lubię ale cóż świat tak urządzony jest i taka sójka też chce żyć i coś jeść musi...to jest okrutne,wiem ale cała przyroda to walka o przetrwanie, o teren, o światło czy o wodę...zarówno jeśli chodzi o faunę jak i o florę.

Cudne wiosenne foty wspomnieniowe i te z krokusami i te z rh
Eh....a do wiosny jeszcze ponad 110 dni..

Matko! 10 dni przeczytałam i aż mnie coś kujnęło w bok Wystraszyłam się chyba Ja jeszcze nie zadołowałam wszystkiego a tu już o wiośnie czytam ;D Dzięki Małgos za te kilka sekund "strachu"- miło było

Bogdziu miałam coś zacytować, ale Renia to przede mną zrobiła. Las we mgle bajeczny. Jak to las Ciepłe pozdrowienia w ten zimny czas przesyłam
Nie chce mi się ostatnio na forum wchodzić, tylko do ulubionych wątków od czasu do czasu zaglądam w nadziei na jakieś podsumowania czy coś Bo inne tematy ogrodowe widzę nie są poruszane, coś ogrodniczki z sił opadły chyba Może zmęczą się świętami to wrócą do formy
Bogdzia 18:40, 28 lis 2016

Margarete napisał(a)
Zaglądam i nadrabiam zaległości. Do dyskusji o reformie edukacji już się nie będę odnosić bo dawno zamknięta. Co do ptaków drapieżnych to też ich nie lubię ale cóż świat tak urządzony jest i taka sójka też chce żyć i coś jeść musi...to jest okrutne,wiem ale cała przyroda to walka o przetrwanie, o teren, o światło czy o wodę...zarówno jeśli chodzi o faunę jak i o florę.

Cudne wiosenne foty wspomnieniowe i te z krokusami i te z rh
Eh....a do wiosny jeszcze ponad 110 dni..

Liczysz dni? Dobre.Ja nie liczę bo licze na szybszą niz kalendarzowa wiosnę i na spotkania z Wami a dzis okryłam na Ogrodowisku nową dziewczynę z mojej wsi wiec bedzie nas znów wiecej.
Bogdzia 18:42, 28 lis 2016

ren133 napisał(a)

Zgadzam sie z Tobą Bogdziu ... nowsze, cool, bez zadań domowych nie znaczy lepsze ...

Cieszy mnie ze masz takie samo zdanie. Co do zadań to jesli ktos nie rozwiazuje nigdy samodzielnie zadań to jak ma je rozwiazac na egzaminie końcowym? Ja jestem za zadaniami i samodzielnym myśleniem.
Bogdzia 18:45, 28 lis 2016

ren133 napisał(a)

Śliczne zdjęcie

Moim zdaniem takie sobie ale widac jak zajada się pączkiem z jabłoni.
Bogdzia 18:49, 28 lis 2016

ren133 napisał(a)

I te cuuuuudne))))

Dziekuje.
Bogdzia 18:50, 28 lis 2016

Kindzia napisał(a)
Jedno zdjęcie grupowe już jest, cuda, które wyszły spod rąk Kasi będą

Byłam .
Bogdzia 19:00, 28 lis 2016

jankosia napisał(a)

Matko! 10 dni przeczytałam i aż mnie coś kujnęło w bok Wystraszyłam się chyba Ja jeszcze nie zadołowałam wszystkiego a tu już o wiośnie czytam ;D Dzięki Małgos za te kilka sekund "strachu"- miło było

Bogdziu miałam coś zacytować, ale Renia to przede mną zrobiła. Las we mgle bajeczny. Jak to las Ciepłe pozdrowienia w ten zimny czas przesyłam
Nie chce mi się ostatnio na forum wchodzić, tylko do ulubionych wątków od czasu do czasu zaglądam w nadziei na jakieś podsumowania czy coś Bo inne tematy ogrodowe widzę nie są poruszane, coś ogrodniczki z sił opadły chyba Może zmęczą się świętami to wrócą do formy

Czego sie wystraszyłas?Dzis pewnie i u Ciebie juz zima i dołuj szybciutko te doniczki bo zaraz ziemia na kosc zamarznie.Las we mle to temat dla Twoich zdjec byłyby piękniejsze od moich , nawet trudno porównywac nasze umiejętnosci.Podsumowań nikomu sie robic nie chce chyba Cię to nie dziwi bo sama zalegasz z jednym obiecanym artykułem o kompoście (dzis nie patrzyłam). Pewnie wszystkie odpoczywamy po robotach ogrodowych a przed swiatecznymi, forma murowana na wiosne. Buziaki Moniko.

Edit byłam dzis i artykuł jest .
Bogdzia 19:03, 28 lis 2016

Sikorke zostawiam ,niech Was zabawia zamiast mnie.