A powiem ci że na te ostatnie prace ogrodowe już nie mam chęci. No nie chce mi się najnormalniej w świecie Jeszcze wyjść sobie coś porżnąć grubszego to i owszem, bo efekt od razu, a żeby pochować meble czy zadołować roślinki to już nie bardzo - leń mi się załączył A jak jeszcze dojdą na forum ozdoby świąteczne to już chyba w ogóle skapituluję i wrócę po świętach Nie kręcą mnie te wszystkie dekoracje tak jak kiedyś i najchętniej zapadłabym w sen i obudziła się w Sylwestra. Albo dzień przed co by się jeszcze zdążyć ogarnąć
Zdradzę ci że nie poznasz mnie Nic więcej nie napiszę na razie hihi. Ale będziesz w szoku
Łodziankiprzedstawiam Wam nową dziewczynę z naszej grupy-Joasie. Mieszka w mojej wsi wiec na pewno często będziecie sie i z nią spotykac. Ogród ma duży i potrzebuje pomocy bo chce go zmienic. Ja projektuję tylko łopatą ale liczę na Was że jej podpowiecie , szczególnie te które ostatnio same robiły ogrody.
Napisałam cały elaborat i pofrunał w kosmos.
Jak to Cię nie poznam? Wczoraj widziałam Twoje nowe zdjecia i nic nie zauwazyłam.Ruda i obcięta na jeżyka a to Małgosia wymyślila , juz to widze oczyma wyobraźniNapisz cos bo jak zyc z taką ciekawoscia przez cała długa zimę, z ciągłym bólem głowy od myślenia.