Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Katkak 21:05, 06 lut 2017

Bożenko bardzo imponujesz mi swoją wiedzą na temat roślin i ptaków . Od dawna się ptakami interesujesz?
anna_t 21:14, 06 lut 2017

hej Bożenko jak oczy? fajnie że coraz Cię więcej na forum
szkoda ze u mnie brak drzew, tez bym kupiła budki. moja Tatianka jest zachwycona motylkami w ogrodzie to i ptaki by jej radość sprawiły
Bogdzia 21:15, 06 lut 2017

roma2 napisał(a)
Nie wiem czy uwierzysz, zaczynam czytać od Twojego początku . W sensie na Ogrodowisku. Czaję sie na rododendrony w przyszłym zagajniku sosnowym. Notuję skrupulatnie co jak i gdzie .

Daj spokój nie czytaj , moje watki maja razem ok 5700 stron. Lepiej Ci napiszę co potrzebujesz wiedziec.
Bogdzia 21:17, 06 lut 2017

anna_t napisał(a)
hej Bożenko jak oczy? fajnie że coraz Cię więcej na forum
szkoda ze u mnie brak drzew, tez bym kupiła budki. moja Tatianka jest zachwycona motylkami w ogrodzie to i ptaki by jej radość sprawiły

Masz juz posadzone drzewa wiec szybko urosna tym bardziej że duze kupiłas. Fajnie jak dzieci od małego interesuja sie przyrodą. Jutro ide zamawiac okulary , z tydzień pewnie poczekam na wykonanie.Ania dlaczego Twoj podpis nie jest aktywny????
Bogdzia 21:19, 06 lut 2017

Katkak napisał(a)
Bożenko bardzo imponujesz mi swoją wiedzą na temat roślin i ptaków . Od dawna się ptakami interesujesz?

Od dziecka. Tak bardzo sie interesowałam ze w księgarni specjalnie dla mnie zostawiali ksiązki przyrodnicze albo specjalnie zamawiali i to było we wczesnej podstawówce, a jeszcze wczesniej jako przedszkolak sama chodziłam po lesie i ogladałam przyrodę. Jak tylko śnieg zaczynal topniec to juz ubłocona łaziłam po górach i szukalam przebiśniegów.
anna_t 21:19, 06 lut 2017

uhh to juz ten tydzień jakoś wytrzymasz, super

moglabym te budki na slupkach ogrodzenia powiesic ale niewiem czy nie za nisko i czy by chciały korzystać wogole..
Katkak 21:21, 06 lut 2017

Bogdzia napisał(a)

Od dziecka. Tak bardzo sie interesowałam ze w księgarni specjalnie dla mnie zostawiali ksiązki przyrodnicze albo specjalnie zamawiali i to było we wczesnej podstawówce, a jeszcze wczesniej jako przedszkolak sama chodziłam po lesie i ogladałam przyrodę. Jak tylko śnieg zaczynal topniec to juz ubłocona łaziłam po górach i szukalam przebiśniegów.

Cudowna jesteś, wiesz?
Bogdzia 21:38, 06 lut 2017

anna_t napisał(a)
uhh to juz ten tydzień jakoś wytrzymasz, super

moglabym te budki na slupkach ogrodzenia powiesic ale niewiem czy nie za nisko i czy by chciały korzystać wogole..

Sikorki zajmą na słupkach , mozesz powiesic.
Bogdzia 21:39, 06 lut 2017

Katkak napisał(a)

Cudowna jesteś, wiesz?

Kasia to co powiedziec o Twoich zdolnościach???????????????????
roma2 21:39, 06 lut 2017

Bogdzia napisał(a)

Daj spokój nie czytaj , moje watki maja razem ok 5700 stron. Lepiej Ci napiszę co potrzebujesz wiedziec.

Nie odbieraj chorej grypowiczce przyjemności! Jak się ogarnę z grubsza co chcę i gdzie, to z pewnością trochę Cię ponękam