Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 22:04, 06 lut 2017

roma2 napisał(a)

Nie odbieraj chorej grypowiczce przyjemności! Jak się ogarnę z grubsza co chcę i gdzie, to z pewnością trochę Cię ponękam

No i co mogę powiedziec? Czytaj w takim razie i zdrowiej szybko.
Katkak 05:47, 07 lut 2017

Bogdzia napisał(a)

Kasia to co powiedziec o Twoich zdolnościach???????????????????

Bozenko, ale Gy masz w sobie tę cudowną wrażliwość, za którą tak Cię uwielbiam .
Milka 13:56, 07 lut 2017

Bogdzia napisał(a)

Od dziecka. Tak bardzo sie interesowałam ze w księgarni specjalnie dla mnie zostawiali ksiązki przyrodnicze albo specjalnie zamawiali i to było we wczesnej podstawówce, a jeszcze wczesniej jako przedszkolak sama chodziłam po lesie i ogladałam przyrodę. Jak tylko śnieg zaczynal topniec to juz ubłocona łaziłam po górach i szukalam przebiśniegów.

Prawdziwa góralka
jankosia 20:32, 09 lut 2017

Bogdzia przyniosłam Ci coś

Tak sobie widać, bo przecież ja nie mam obiektywu do ptaszków i to ujęcie to jakiś skraweczek całego kadru, ale i tak mam nadzieję, że Cię ucieszy Miałaś rację, są. I to są wszędzie W ogóle tych ptasiorów teraz tyle, że wygląda jakby ziemia się ruszała hi hi Te z jasnymi to samiczki tak? Bo tak je nazywamy
Buziaki
yolka 21:01, 09 lut 2017

Ale piękne zdjęcie, jak obraz. Gratuluję Jankosia, chciałabym zobaczyć inne Twoje zdjęcia, na O...P... widziałam Pozdrawiam
Bogdzia 21:23, 09 lut 2017

jankosia napisał(a)
Bogdzia przyniosłam Ci coś

Tak sobie widać, bo przecież ja nie mam obiektywu do ptaszków i to ujęcie to jakiś skraweczek całego kadru, ale i tak mam nadzieję, że Cię ucieszy Miałaś rację, są. I to są wszędzie W ogóle tych ptasiorów teraz tyle, że wygląda jakby ziemia się ruszała hi hi Te z jasnymi to samiczki tak? Bo tak je nazywamy
Buziaki

Alez delikatesik to Twoje zdjecie. Piękne. Te jasne to samiczki dobrze myślisz, no i jak widzisz miałam rację ze u Ciebie jest zagłębie ptaszkowe.Dzieki za taki cudny obrazek. Monika no jak nie masz obiektywu a jak robiłas zdjecia ,,koliberka", przeciez on mniejszy od ptaków a zdjęcia blizsze niz teraz te gili. Cos kombinujesz z tym tłumaczeniem się.
Bogdzia 21:24, 09 lut 2017

yolka napisał(a)
Ale piękne zdjęcie, jak obraz. Gratuluję Jankosia, chciałabym zobaczyć inne Twoje zdjęcia, na O...P... widziałam Pozdrawiam

A zaglądasz na bloga Moniki?
jankosia 21:32, 09 lut 2017

Bogdzia napisał(a)

Alez delikatesik to Twoje zdjecie. Piękne. Te jasne to samiczki dobrze myślisz, no i jak widzisz miałam rację ze u Ciebie jest zagłębie ptaszkowe.Dzieki za taki cudny obrazek. Monika no jak nie masz obiektywu a jak robiłas zdjecia ,,koliberka", przeciez on mniejszy od ptaków a zdjęcia blizsze niz teraz te gili. Cos kombinujesz z tym tłumaczeniem się.

Bogdzia, bo przy koliberku byłam blisko. Ptaki w karmniku też jako tako wychodzą bo to z dziesięć metrów. Ale gile to dalej się trzymają i strasznie płochliwe więc z okna Co otworzyłam drzwi to uciekały cholery a podejść nie ma jak bo to u mnie otwarta przestrzeń wszędzie Ja nie mam takiego zooma jak ty niestety Mam co prawda dwa takie sportowe obiektywy ale tak kiepskie że żal zakładać.
A tak w ogóle to dzisiaj wszystkim ptaszkom nóżki marzły bo nawet zwykłe sikorki dzióbały nie siedząc na śniegu a bujając się na trawkach właśnie. Ubaw mieliśmy z nich przy śniadaniu
Bogdzia 21:38, 09 lut 2017

jankosia napisał(a)

Bogdzia, bo przy koliberku byłam blisko. Ptaki w karmniku też jako tako wychodzą bo to z dziesięć metrów. Ale gile to dalej się trzymają i strasznie płochliwe więc z okna Co otworzyłam drzwi to uciekały cholery a podejść nie ma jak bo to u mnie otwarta przestrzeń wszędzie Ja nie mam takiego zooma jak ty niestety Mam co prawda dwa takie sportowe obiektywy ale tak kiepskie że żal zakładać.
A tak w ogóle to dzisiaj wszystkim ptaszkom nóżki marzły bo nawet zwykłe sikorki dzióbały nie siedząc na śniegu a bujając się na trawkach właśnie. Ubaw mieliśmy z nich przy śniadaniu

Tak to prawda ze gile bardzo płochliwe ale i koliberek tez , przynajmniej u mnie. Do mnie dzis rudzik przyleciał płatki owsiane zjada bo nic innego nie znajdzie a śnieg wysoki i długo jeszcze poleży.Juz mnie ten mróz denerwuje ale do 5 marca prognozy pokazują na minusie to o wiośnie nie ma co marzyc a u mojej córki 44 stopnie na plusie to ja juz wole ten mróz tylko o rudzika się bedę martwic.

jankosia 21:44, 09 lut 2017

To ja już wolałabym się chłodzić w oceanie niż grzać pod kocem