Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Nikita 10:19, 15 lut 2017

Bogdziu, bardzo się cieszę z nowych okularków. Spieszę także donieść, że chyba będą u mnie budki lęgowe.
Buziaczki przesyłam i szykuj się na spotkanie marcowe, bo tym razem już się z niego nie "wymiksujesz" !
kamila66 10:24, 15 lut 2017

Dziewczyny u mnie wczoraj pływały strumienie z brył lodowych
Mam nadzieję, że do weekendu śnieg będzie tylko wspomnieniem
m_gocha 11:11, 15 lut 2017

jankosia napisał(a)

Zrobię to za Bogdzię Fotki tych trzech specyfików są na stronie 4000. Jeśli dobrze pamiętam to trzeba wyliczyć ile każdego z nich na litr a potem zmieszać i opryskać Obliczyć tzn tyle co na opakowaniu pisze, chociaż Bożenka to już miarkę w oku ma i chyba dawała centymetr szklanki

Bogdzia, zbliża się strona 5000 wielkimi krokami Ja ci proponuję tam receptę na twój nawozik wrzucić bo wiesz, niedługo się zacznie Na stronie 4000 jest też filmik o twoim ogrodzie. Równe strony powinno się uczcić zawsze jakimś specjalnym wpisem , super by było No i jak ktoś zapyta to zawsze będzie wiadomo Ale nie rządzę się na nie swoim wątku Super dzień był wczoraj, piękna szadź znowu. A od dzisiaj słońce słońce słońce. Niech ten śnieg już topnieje bo wszędzie naokoło już wiosna a u nas w centrum to jakieś królestwo lodu
Monika! Dzięki wielkie dobra kobieto
alinak 11:39, 15 lut 2017

Ja też trochę poszalałam ,ale trzymam się cen przyzwoitych,nie mam jakoś w zwyczaju kupować za drogich roślin.

-Piwonia chińska - Big Ben
-Piwonia chińska - Carlie's White
-Piwonia chińska - White Wings
-Piwonia chińska - Coral Charm
-Piwonia chińska - Nippon Beauty
-Piwonia lekarska - Rubra Plena

Masz którąś ?
Dobrze że masz już okulary ,masz rację zmieniałabyś się z tego ciągłego strachu.
to zostawia piętno ,ja poparzyłam rękę w dzieciństwie jak miałam 4 lata i choć kompletnie tego nie pamiętam a do dzisiaj jak leję gorącą wodę z czajnika to mnie dreszcze przechodzą i jestem prawie agresywna.
Mam nadzieję że na lilaki jedziesz?
AgataP 14:26, 15 lut 2017

Bożenka dobrze, że masz już okulary inny świat zobaczysz
Wielkimi krokami zbliża się wiosna, jak dobrze pamiętam klona raczysz kupić sobie z tej okazji
alinak 15:38, 15 lut 2017

Bogdzia napisał(a)

Aniu miło że znów jestes.

Zacytowałam ,bo ile ja się musiałam przekopać do tej strony a wiem ,że pytania ciągle padają.
Chelat kupiłam w tamtym roku i zrobię oprysk a florovit i pinivit tez używam ,ale do RH nigdy.I też nimi robisz oprysk,czy podlewasz a tylko chelatem oprysk?
Basilikum 15:41, 15 lut 2017

Bogdziu jak nowe patrzalki sa to i wiosne latwiej wypatrzec pieknych widokow przez te szybki Ci zycze
Milka 14:26, 16 lut 2017

Czyli sa okulary ciekawa jestem, jak ci będzie lepiej z czy bez
Ptaszki zachwycają, wiosna idzie, zaraz w ogrodach zamiast na forum
pestka56 14:44, 16 lut 2017

Bogdziu, który zdostępnych na rynku chelatów polecasz? Muszę dokarmić moje rododendrony, szczególnie tego największego.
Bogdzia 19:43, 16 lut 2017

ryska napisał(a)
O dobre wieści, zdrówka i pozdrowienia zostawiam

Nie było mnie bo zepsuł sie komputer i trzeba było oddac do naprawy ale juz mam i moze szybko sie nie zepsuje. Z dobrymi wiesciami to tak jest że jak sa dobre to sie zaraz przyplącza i złe , samo życie.Pozdrówka przesyłam.