Bogdzia, u Ciebie wiosna to nigdy nie zawodzi Śliczne przebiśniegi, a małżonek kochający skoro całe sprzątanie wziął na siebie On sprząta ogród to ty nam możesz fotki codziennie serwować. Mogą codziennie być przebiśniegi Najcudniejsze kwiaty wczesnej wiosny jak dla mnie. Przylaszczki jeszcze lubię i zawilce greckie. Żadnej z tych roślin na razie nie mam co by mi nie utrudniały wiosennych prac, ale kiedy ogród dojrzeje to na pewno zagoszczą w nich duże ilości tych skromnych zwiastunów wiosny <3
Ja nie powinnam jeszcze schylona pracowac (po operacji ) wiec M sie przejął i posprzatał za mnie.Zdjec duzo robię ale mało pokazuje bo stale to samo tylko z róznej strony przeciez nie bede pokazywacPrzylaszczke moge Ci dac bo nawet dzis samosiejki przesadzałam ale żadna odmianowa tylko czysty gatunek bo tylko takie mam.Zawilce greckie tez lubię ale u mnie posadzone jesienia nie wytrzymuja do wiosny więc ich nie mam.Kiedy jedziemy do Rogowa???????
No i bardzo dobrze, odpoczniesz sobie a takie sprzątanie to akurat praca dla faceta Jedziemy do Rogowa A kiedy? Bo troszkę zarobiona jestem, jak dobrze pójdzie w weekend wjedzie pług, bo zbędne jabłonki poszły out- będzie łąka! I druga część przedgródka, łap nie czuję ale polana w miarę w miarę - dzisiaj płotek tam zaplatałam Tyle mam pracy i e dzień i w nocy bo przecież do nowego biznesu chcę się przygotować lepiej niż poprzednio i w ogóle wiosna już a ja padam- nic tylko usiąść i płakać Ja nie wiem kobitki jak wy wszystko ogarniacie. Ty już na emeryturce to wiadomo, ale cała reszta też i domy piękniusie i ogrody ogarnięte i czasem placek nawet jakiś. A jak do tego zobaczę zadbane pazury to normalnie szczena mi opada
Aha, a kiedy chcecie jechać? Do Arboretum. Chyba w kwietniu co? Bo tam i tak nic z gołym korzeniem nie sprzedają... Może jak ostatnio? Na magnolie