Witaj Bożenko, u nas dzisiaj spadł śnieg to i w stołówce ptasiej większy ruch. Dzwoniec o którego pytałam jest większy od sikorek jak piszesz, więc to chyba nie on przychodzi się u mnie dokarmiać. Te moje ( bo jest ich więcej) są mniejsze od sikorek i jakby smuklejsze, ale mój aparat nie przybliża zbytnio, więc zdjęcia tego nie pokażą.
Idę na wątek o ptakach może tam go znajdę Pozdrawiam
Bogdziu Twoje zdjęcia ogrodu w śniegu wprawiły mnie w nostalgiczny nastrój - są piękne jak w bajce!!!
Pozdrawiam serdecznie
Wiunia i Ty mi ogródek chwalisz? Dzięki choc mnie on wcale sie taki ciekawy nie wydaje . Już mi sie opatrzył i chętnie bym cokolwiek zmieniła , ale moich rh nikt i nic już nie ruszy więc musi pozostac tak jak jest. Dzięki za miłe słowa i serdecznie pozdrawiam.[/quote
Bogdziu jak nie chwalić Twojego ogrodu jak on taki piękny? Zdjęcia ptakom robisz takie jakieś czarowne, nie wiem jak je określić .... no poprostu bajkowe, bajeczne?
Bogdziu, to może i dobrze, że Twoich różaneczników nikt i nic nie ruszy. To im na zdrowie wychodzi.
dla różaneczników może i dobrze chociaż one zawsze i po porzesadzaniu dobrze rosły, ale dla mnie nudno, nie mogę już nic kupic bo nie mam gdzie posadzic i stale ten sam widok, a mnie się marzą zmiany albo drugi ogród do urzadzania. Jak ja lubię kupowac rośliny.......a poza małymi nic mi już nie wejdzie, właściwie to raczej wyrzucac powinnam bo coraz ciaśniej się robi.Pozdrawiam serdecznie Pszczółko.
Witaj Bożenko, u nas dzisiaj spadł śnieg to i w stołówce ptasiej większy ruch. Dzwoniec o którego pytałam jest większy od sikorek jak piszesz, więc to chyba nie on przychodzi się u mnie dokarmiać. Te moje ( bo jest ich więcej) są mniejsze od sikorek i jakby smuklejsze, ale mój aparat nie przybliża zbytnio, więc zdjęcia tego nie pokażą.
Idę na wątek o ptakach może tam go znajdę Pozdrawiam
Byłam, jak łupałam słonecznik, potem przestałam, a teraz zimą znowu łupię
jak tak dalej pójdzie, będę jak twoje sikorki, ha, ha
Moje sikorki są w bardzo dobrej formie czego i Tobie życzę. Ponieważ one i Ty cały czas jesteście w ruchu to otyłosc wam nie grozi, jestem spokojna o to. Pozdrówka Irenko.
sama prawda
jeszcze dziś może zgarnę te swoje kupki z liści, póki puch nie otulił ziemię
Jeśli sa na trawie to koniecznie zbierz bo do wiosny w trawie będzie łysinka.
Bogdziu Twoje zdjęcia ogrodu w śniegu wprawiły mnie w nostalgiczny nastrój - są piękne jak w bajce!!!
Pozdrawiam serdecznie
Wiunia i Ty mi ogródek chwalisz? Dzięki choc mnie on wcale sie taki ciekawy nie wydaje . Już mi sie opatrzył i chętnie bym cokolwiek zmieniła , ale moich rh nikt i nic już nie ruszy więc musi pozostac tak jak jest. Dzięki za miłe słowa i serdecznie pozdrawiam.[/quote
Bogdziu jak nie chwalić Twojego ogrodu jak on taki piękny? Zdjęcia ptakom robisz takie jakieś czarowne, nie wiem jak je określić .... no poprostu bajkowe, bajeczne?
Wiunia jesteś dla mnie bardzo miła , no po prostu zaskakujesz mnie. Dzięki za tyle miłych słów.
Bogdziu, piękne ptactwo zawitało jak zwykle do Ciebie.
A u mnie jedzonko przygotowane , a ptaszków brak, nawet wróbelki sie gdzieś pochowały. Na polu widziałam za to chodzącą parę bażantów,ale były za daleko żeby dobre zdjęcie zrobić.
Zima prawdziwa! Może w tym roku posypie trochę. A moje sikorki jakoś tym razem częściej do karmnika przylatują i chyba sobie chwalą. Pozdrawiam Bogdziu ciepło
Sikorki to żarłoki , stale trzeba im dosypywac. spróbuj zrobic zdjecia.