Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

AgataP 20:16, 06 cze 2017

Bożena no pogrom normalnie, kosmos... u nas padało ostro, ale gradu nie było. Teraz się kotłuje ciągle dookoła, grzmi i nie wiem co z tego będzie. Jeśli przyjdzie to do mnie to bylinówka padnie, nie będzie nic.
Idę z obawą spojrzeć w okno
Pszczelarnia 20:20, 06 cze 2017

Bogdzia napisał(a)
azalie

Franczeska

Ojej! Ale sieczka. Współczuję, dobrze, że dom cały. To najważniejsze.
AnnaCh 20:25, 06 cze 2017

Bożenko widziałam w Łódzkich Wiadomościach Dnia co się u Was działo. Bardzo mi przykro Normalnie ręce opadają, u mnie jak wróciłam do domu, to widziałam, że bardzo musiało lać, ale chyba strat nie ma.
hanka_andrus 20:36, 06 cze 2017

Bożenko, wiem co czujecie. Ale na to się nie poradzi. Cieszyć się trzeba, że to nie potop 40-to dniowy. Sezon prawie stracony, współczuję. Teraz trzeba ratować to co się do uratowania nadaje. Za daleko jestem, ale może dziewczyny z Waszej grupy do pomocy się skrzykną? Zawsze będzie mniej smutku, jak razem.
AnkaK 21:13, 06 cze 2017

Bogdziu u mnie podobnie, wstawiłam zdjęcia. Straty w ozdobnych przeżyję, odrosną pewnie kiedyś. Ważne, że na głowę w domu nie pada. Szkoda mi warzyw, które z dziećmi z nasion sialiśmy i tyle czasu pielęgnowaliśmy i ich borówek i poziomek, bo na nie cały rok czekają.
Margerytka40 21:28, 06 cze 2017

Po obejrzeniu zdjęć Twoich Bożenko i Ani stwierdziłam,że mój ogród jednak dużo mniej ucierpiał niż Wasze. Aż takiego pogromu nie mam. Przykro oglądać takie widoki.
asiak 22:05, 06 cze 2017

Bogdziu, brakuje mi słów i jest mi bardzo, bardzo smutno...
Przykro patrzeć na te zniszczone roślinki Tyle pracy, a jedna burza wszystko zniszczy
Dziękuję, że byłaś u mnie. Pozdrawiam cieplutko
Nikita 22:07, 06 cze 2017

Bogdziu, przerażenie ściska mi gardło, łzy same cisną się do oczu...MARAKRA JAKAŚ, słów brak, smutek i żal ogromny !!!!!!!!!!!

Wyrazy wszystkiego Bogdziu, ze współczuciem na czele.
Wierzyć się nie chce co taka burza gradowa może nawyprawiać.

U nas dzisiaj tylko deszcz ulewny.
W niedzielę burza przeszła nad miastem i też nieźle narozrabiała.
http://epainfo.pl/zalana-moniuszki-i-szalony-rowerzysta/
pestka56 22:12, 06 cze 2017

Bogdziu, strasznie to przykre. Wygląda okropnie, ale nie mów, że ogród stał Ci sie obojętny. Myślę, że to żal przemawia. Mieliśmy fatalną zimę, okropną wiosnę, a teraz kolejne złe dni. Na szczęście taki zestaw nie trafia się co roku. Będzie dobrze. Tak trzeba wierzyć. A Ty na pewno pomyślisz pozytywnie, gdy pogoda się ustatkuje i pozwoli usunąć szkody.
Luki 22:14, 06 cze 2017

O mamuniu, przykro patrzeć na zdjęciach, a co na żywo musisz czuć... szkoda gadać, rok zdecydowanie nie dla ogrodników