Ania przytul strzępka, ja tez długo nie mogłam się zdecydowac a teraz jestem z niego bardzo zadowolona.Fakt że w Rogowie powiedzieli ze bardzo wolno rośnie . Ja na razie nie mam doswiadczenia bo mam go od czerwca , zobaczymy jak bedzie rósł.W Rogowie mieli małe egzemplarze a mnie brat kupił w górach dosc duzego więc juz jako tako wygląda.
Lubię klony choc one mnie nie bardzo a moze kiepskiej ziemi w moim ogrodzie nie lubia. W tym roku mam cztery nowe ale straciłam dwa a nowe starych nie zastapią.
Jak sie zaczął przebarwiac to szybko zmieni kolor , u mnie tez dwa listki tylko były a potem od razu się przebarwił.O trójkwiatowego się martwię bo nie wiem jak przetrzyma koniec zimy bo on bardzo wczesnie liscie wypuszcza , no cóz próbuję a jak sie nie uda znów kupię nowego.Nie zazdrosc mi , poczekaj czy bedzie odpowiednio wytrzymały. Rogów zawsze wart powtórzenia.
O to chyba podobna do mojej, tylko nie pamiętam czy moja ma to białe zakończenie kłoska. No i ja pod słońce robiłam zdjęcie, a u Ciebie ze słońcem.
Piękna kępka!