Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 18:04, 11 paź 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
My jak robiliśmy szczyty na drewutni w OSB to dookoła belki zostawiliśmy luz by ptakom tego miejsca nie zabierać i gniazdują tam nadal co roku, a przez to , że zamknięte ściany to maja nawet bezpieczniej. zostawiliśmy też przez wzgląd na nietoperze z nadzieją, że im się to miejsce spodoba
ależ ten czas Bożenko leci już tyle zer i piątka z przodu, a to przecież nie jedyne Twoje strony.

Sylwia u Ciebie miejsce i troska o rózne zwierzatka , fajnie ze tacy jestescie a i radosci tez duzo z żyjących w ogrodzie stworzonek.
Bogdzia 18:06, 11 paź 2017

Pszczelarnia napisał(a)
Bogdziu, dobrze, że nas polubiłaś i nie znikasz.

I z nami wytrzymujesz tutaj. Lubię Twoje posty, zawsze wnikliwe i celne.

Bardzo Was polubiłam ale czy nie powinnam zniknąc to nie wiem , tu większosc to młodzi ludzie a ja całkiem inne pokolenie , czasem nie nadążam za tempem na Ogrodowisku , prawde mówiac wogóle nie nadążam.
sylwia_slomc... 18:07, 11 paź 2017

Bogdzia napisał(a)

Bardzo Was polubiłam ale czy nie powinnam zniknąc to nie wiem , tu większosc to młodzi ludzie a ja całkiem inne pokolenie , czasem nie nadążam za tempem na Ogrodowisku , prawde mówiac wogóle nie nadążam.

Nawet tak nie strasz! SłyszyszJedna z moich bardzo bliskich przyjaciółek jest jakoś w Twoim wieku właśnie. Nie ma różnic pokoleniowych wśród ogrodników, za to jest niezastąpione doświadczenie Twojego pokolenia. Czerpiemy z tej wiedzy garściami

Nie wiesz może czy szpaki już odleciały? U mnie co wieczór na drzewach gwarno jak w ulu, ciut za szybko jak na wróble się przemieszczają, ale nie boją się kompletnie. Fotki nie ma jak zrobić bo się z liśćmi zlewają, ale sikorki też już wypatrzyłamTak myślę czy to wróble tak się rozmnożyły? w zimie ich niewiele było, a to stado liczy w setkach chyba...
Bogdzia 18:09, 11 paź 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Nawet tak nie strasz! Słyszysz

Zrozumiesz jak bedziesz miec moje lata na szczęscie nie tak szybko to nastąpi)
sylwia_slomc... 18:13, 11 paź 2017

Bogdzia napisał(a)

Zrozumiesz jak bedziesz miec moje lata na szczęscie nie tak szybko to nastąpi)

Edytowałam powyższe i nie przekonasz mnie że jest inaczej.
Pytanie też zostawiłam
Gosiek33 08:17, 12 paź 2017

Na pocieszenie dla ptaszkolubów szczygły w Algierii
09:01, 12 paź 2017
Bogdzia napisał(a)

ciekawa jestem kto nadąża? .......jak sie człowiek zaloguje to kilka godzin tu mija jak jeden pstryk ....dlatego nie ma co robić wywodów tylko trzeba żyć życiem realnym ...to nasze netowe nie jest do końca pełne

popcorn 09:51, 12 paź 2017

Bożenko ani się waż znikać!!!
trzeba dbać o to realne życie, żadne internety tego nie zastąpią.
Ale super że jesteście
danuta_szwajcer 11:06, 12 paź 2017

Fajnie, że jesteś , dużo się nauczyłam od Ciebie i to dzięki Tobie mam już tyle rh i rosną w tempie chodz zapewne nigdy nie będa takie jak u Ciebie. Jesteś skarbnicą wiedzy i doświadczenia a to jest bezcenne. Piękne zdjęcia ptaków U mnie wiewiórki codziennie mają szlak poranny po dachu z domu, parapetach i potem po drucie elektrycznym szybciorem do świerków
Pozdrawiam serdecznie
Margarete 15:10, 12 paź 2017

A jak tam twoje buki i cały twój las u ciebie i za płotem ? Zaczyna sie już złocić ?
Mój powolutku zmierza w tę piekną stronę i nabiera rumieńców ale to dopiero początek.