Bardzo Was polubiłam ale czy nie powinnam zniknąc to nie wiem , tu większosc to młodzi ludzie a ja całkiem inne pokolenie , czasem nie nadążam za tempem na Ogrodowisku , prawde mówiac wogóle nie nadążam.
Nawet tak nie strasz! SłyszyszJedna z moich bardzo bliskich przyjaciółek jest jakoś w Twoim wieku właśnie. Nie ma różnic pokoleniowych wśród ogrodników, za to jest niezastąpione doświadczenie Twojego pokolenia. Czerpiemy z tej wiedzy garściami
Nie wiesz może czy szpaki już odleciały? U mnie co wieczór na drzewach gwarno jak w ulu, ciut za szybko jak na wróble się przemieszczają, ale nie boją się kompletnie. Fotki nie ma jak zrobić bo się z liśćmi zlewają, ale sikorki też już wypatrzyłamTak myślę czy to wróble tak się rozmnożyły? w zimie ich niewiele było, a to stado liczy w setkach chyba...
ciekawa jestem kto nadąża? .......jak sie człowiek zaloguje to kilka godzin tu mija jak jeden pstryk ....dlatego nie ma co robić wywodów tylko trzeba żyć życiem realnym ...to nasze netowe nie jest do końca pełne
Fajnie, że jesteś , dużo się nauczyłam od Ciebie i to dzięki Tobie mam już tyle rh i rosną w tempie chodz zapewne nigdy nie będa takie jak u Ciebie. Jesteś skarbnicą wiedzy i doświadczenia a to jest bezcenne. Piękne zdjęcia ptaków U mnie wiewiórki codziennie mają szlak poranny po dachu z domu, parapetach i potem po drucie elektrycznym szybciorem do świerków
Pozdrawiam serdecznie
A jak tam twoje buki i cały twój las u ciebie i za płotem ? Zaczyna sie już złocić ?
Mój powolutku zmierza w tę piekną stronę i nabiera rumieńców ale to dopiero początek.