Niestety ani drgnie i pewnie juz tak zostanie, dzis zastosowałam ostatnią deskę ratunku i podlałam Asahi , szkoda ze wczesniej zapomniałam o tym środku.
Bogdziu,
zdjęcia zawilców dałem na mojej 31 stronie. Niestety mój aparat nie robi dobrych zdjęć. Muszę go zmienić. Zdjęcia nie oddają urody kwiatów. Kiedy jestem nad stawem i patrzę na te skąpane w słońcu kwiaty to tak fajnie jest. Działka naturalistyczna. No nie całkiem bo trawę koszę i na brzegu stawu kwiaty sadzę. Krzewy kradną więc mało ich jest
Bogdziu,
zdjęcia zawilców dałem na mojej 31 stronie. Niestety mój aparat nie robi dobrych zdjęć. Muszę go zmienić. Zdjęcia nie oddają urody kwiatów. Kiedy jestem nad stawem i patrzę na te skąpane w słońcu kwiaty to tak fajnie jest. Działka naturalistyczna. No nie całkiem bo trawę koszę i na brzegu stawu kwiaty sadzę. Krzewy kradną więc mało ich jest
Bogdziu,
łączka pierwiosnkowa pięknie wygląda. Zrobię podobną bo mam dużo materiału ( pierwiosnków). Jednak po przekwitnięciu nie chciałbym pustego miejsca. Co posadzić miedzy pierwiosnkami aby w lecie też w tym miejscu było pięknie?
Bożenko aż przegrzebałam fotki z zeszłego roku. Mój strzępek jeszcze 27 kwietnia był bez liści, teraz też jeszcze nie puszcza. Naprawdę jeszcze nie ma się czym martwić.
Staccato cuuuudowny. Mega cuuudowny.