Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Gosiek33 11:31, 15 maj 2018

Dech mi zapiera gdy oglądam to morze kwiatów
13:16, 15 maj 2018
super...załapałam sie na seans

w niedzielę byłam w Pisarzowicach i tam juz wszystko takie umeczone słońcem u ciebie lepiej kwiatki wygladaja ...przynajmniej na zdjeciach sie prezentuja znakomicie

moje azalie tez juz opadaja na potege teraz ma padac ..podobno przez dwa trzy dni ...to juz raczej po tych deszczach kwiatki sie straca.
Gocha 13:41, 15 maj 2018

Powtórzę za innymi- po prostu bosko!.Ta ilość kwiatów rekompensuje brak ich w tamtym roku. Tylko faktycznie szkoda że trochę dłużej nie pobędą na krzakach bo towarzystwo moę już nie zastać takiego widoku. A szkoda i to wielka. Twój ogród to prawdziwy raj na ziemi. Cieszę się że mogłam go i ja zobaczyć na żywo. Buziaki Bogdziu I super spotkania życzę
mirkaka 14:29, 15 maj 2018

Boże, aż dech zapiera.. cudnie, Bogdziu masz najpiękniejszy ogród.
zszywka 16:40, 15 maj 2018

Witaj Bożenko Nadrobiłam wątek i jestem zachwycona kwieciem Bardzo się cieszę że widziałam te okazy na żywo, coś pięknego Mogłabym oglądać godzinami i nadal było by mi mało

U mnie też kwitną i zastanawiam się nad przesadzeniem jednego rodka, ale to już bedzie mi potrzebna pomoc bo sama nie dałabym rady

Pozdrówka zostawiam i uciekam dalej
dominika_ 22:10, 15 maj 2018

To jest niesamowite, nie dające się opisać słowami odczucie podczas oglądania zdjęć Twojego ogrodu. Na żywo musi być istna ekstaza.
ewsyg 19:02, 16 maj 2018

Bożenko, każde arboretum może się schować przy Twoim ogrodzie. Brak słów, dobrze, że są oczy do patrzenia i ławka, na której można przysiąść i podziwiać, podziwiać, podziwiać...

Moje w tym roku też są cudne

Pozdrawiam cieplutko bo u nas zimno się zrobiło
yolka 19:13, 16 maj 2018

Wiem, że u Ciebie pada i że bardzo się z tego cieszysz, ...mam nadzieję, że tak jest
Bogdzia 19:30, 16 maj 2018

yolka napisał(a)
Wiem, że u Ciebie pada i że bardzo się z tego cieszysz, ...mam nadzieję, że tak jest

Jolu faktycznie pada ale wyjątkowo wcale sie nie cieszę. W sobotę spotkanie u mnie jak te rh bedą wyglądały po takim deszczu bo do teraz spadło juz 11 litrów na metr kwadratowy a najwiekszy deszcz podobno przed nami. Wczoraj było ładnie choc rh juz zaczynały przekwitac a dzis nawet do ogrodu wyjsc sie nie da, boję się zeby sie azalie nie połamały bo kwiaty zatrzymują sporo wody i gałęzie wyginają sie pod ciężarem. Jak sie chce zeby padało to nie pada a jak się nie chce to ulewa.
Bogdzia 19:31, 16 maj 2018

ewsyg napisał(a)
Bożenko, każde arboretum może się schować przy Twoim ogrodzie. Brak słów, dobrze, że są oczy do patrzenia i ławka, na której można przysiąść i podziwiać, podziwiać, podziwiać...

Moje w tym roku też są cudne

Pozdrawiam cieplutko bo u nas zimno się zrobiło

Dzis w Teleexpresie pokazywali Bolestraszyce , wole moje widokichociaz do Bolestraszyc mam sentyment .