Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 08:46, 24 maj 2018

Iwk4 napisał(a)

Cudowny widok z okna. Co roku się nim zachwycam na fotkach i mam nadzieję, że kiedyś zobaczę go na żywo. Bogdziu, masz cudowny ogród. Pozdrawiam serdecznie

Myślałam że ten obraz juz się znudził bo co rok go oglądacie, szkoda ze ogrodu nie mozna co rok zmieniac i pokazywac inne widoki.
Bogdzia 08:47, 24 maj 2018

Mala_Mi napisał(a)
Nio.. drugi facet co piękne zdjęcia robi

Ławeczka pięknie sie wkomponowła nad stawem.. ale kto by patrzył na ławkę.. jak rodonki kwitną tak, że aż uwierzyć się nie da, że to prawdziwe..

Ja tam mogę ogląda te foty nawet i codziennie

Masz nierealnie pięknie... i takie wielkie okazy.. stworzyłaś raj na ziemi... raj dla oglądających , bo niestety ktoś o ten raj musi dbać ..

Idę spać.. ale będę mieć kolorowe sny

A ławeczkę masz ładniejszą I pasuje w tym miejscu ..

Za to stwierdziłam że pod Frnczeskę już bym się nie zmieściła na kamyk

Dzieki , nie żałowałas mi miłych słów. Pod Franceske juz sie faktycznie nie zmieścisz mimo że kamienie pod nią są mocno przesuniete na zewnątrz. Buziaki zabiegany człowieku.
Bogdzia 08:49, 24 maj 2018

mirkaka napisał(a)
Och twój ogrod to bajka, powtarzam to za każdym razem gdy tu jestem

Pstrokaty ale ja to lubię, ,,najem" sie kolorów na cały rok.
Bogdzia 08:51, 24 maj 2018

Kindzia napisał(a)

Tak, wiem...jak dla mnie to niesamowite, Tyś już weteranka, mnie nerwy zżerają za bardzo, ale nie mówię sobie kategorycznie "nie" Może jeszcze mnie najdzie kiedyś...

Wracając do wyjazdów urlopowych : w domu nie odpocznę, właściwie nigdy nie jesteśmy sami w Pszczynie, zresztą za moją zgodą, oczywiście I telefony...
Tam będę miała "ichnią" kartę sim i mój numer będzie nieczynny. Tylko messenger Błogi spokój Tylko piaseczek, słoneczko, rafy i pogaduchy z dziewczynami

Czy azalia wielkokwiatowa ma wielkie korzenie? Czy korzeni się podobnie jak rododendron?

Mnie tez nerwy zżerają, najbardziej o kwitnienie rh.Azalia ma korzenie jak przeciętny krzak , nie jest trudno przesadzic ale upały mają byc wiec ja bym teraz nie przesadzała.
Bogdzia 08:52, 24 maj 2018

ren133 napisał(a)

Cuuuudnie niestety w tym roku nie było mi dane ...
Buziaki Bożenko

Reniu dowiedziałam sie od dziewczyn, takie zycie, współczuję. Czy bergenię przynajmniej udało Ci sie posadzic?
Bogdzia 08:52, 24 maj 2018

Kamcia napisał(a)
Uwielbiam patrzec na te Twoje rododendrony...

Dziękuję.
Bogdzia 08:55, 24 maj 2018

Wczoraj miałam przemiłych ogrodowiskowych Gosci Kasię i Gosię. . Pogadalyśmy , zajechałyśmy do Agaty . Dziewczynom pomylił się czas i zabawiły sie w sw Mikołaja, cudne roślinki dostałam w ogromnej ilości. Dzieki . Buziaki.
Kasya 10:32, 24 maj 2018

Bogdzia napisał(a)
Wczoraj miałam przemiłych ogrodowiskowych Gosci Kasię i Gosię. . Pogadalyśmy , zajechałyśmy do Agaty . Dziewczynom pomylił się czas i zabawiły sie w sw Mikołaja, cudne roślinki dostałam w ogromnej ilości. Dzieki . Buziaki.

Bożenko, to przeciez wymiana była
Urszulla 11:53, 24 maj 2018

Twój ogród z kawą zwiedzam wirtualnie
Kindzia 12:38, 24 maj 2018

Teraz nie będę jeszcze ruszać, mam gości pełny dom, ogrodowiskowych zresztą

Chciałam w weekend czerwcowy. Nawodnienie mam, a przez te pierwsze dni będę dolewać z ręki. Chyba, że jeszcze nie będą przekwitnięte...

Dzięki Bogdziu za rady