Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:21, 24 maj 2018

No tak nie wstawiłam moich piwonii to Kasia wstawiła
anka_ 21:22, 24 maj 2018

Bogdzia napisał(a)

Prawda ze cudny??????????
Cuuuudny. A jak temu jegomościowi na imię?
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Bogdzia 21:26, 24 maj 2018

anka_ napisał(a)
Cuuuudny. A jak temu jegomościowi na imię?

Scent-sational albo Scentsational.Pachnie przecudnie, az sie boję posadzic żeby zima go nie stracic.
roma2 21:38, 24 maj 2018

Jestem stałą podczytywaczką. Nie piszę, bo co tu pisać. Pięknie jest! Dziś piszę, ponieważ chcę wyraźnie podkreślić, że widok z okna, nigdy, nigdy nie może się znudzić Bożenko, zakwitły mi w tym roku dwa jedyne różaneczniki jakie mam. Nie kupiłam ich. Dostałam od znajomych wyjęte z ziemi, bo coś im (znajomym) sie odwidziało. Zrobiłam zdjęcia, ale mam kłopot z laptopem i nie mogę wgrać. Jak wgram, poproszę Cię o identyfikację. Pozdrawiam!
Bogdzia 21:41, 24 maj 2018

roma2 napisał(a)
Jestem stałą podczytywaczką. Nie piszę, bo co tu pisać. Pięknie jest! Dziś piszę, ponieważ chcę wyraźnie podkreślić, że widok z okna, nigdy, nigdy nie może się znudzić Bożenko, zakwitły mi w tym roku dwa jedyne różaneczniki jakie mam. Nie kupiłam ich. Dostałam od znajomych wyjęte z ziemi, bo coś im (znajomym) sie odwidziało. Zrobiłam zdjęcia, ale mam kłopot z laptopem i nie mogę wgrać. Jak wgram, poproszę Cię o identyfikację. Pozdrawiam!

To daj znac jak wgrasz.
zawitka 09:11, 25 maj 2018

Bożenko byłam u Ciebie w Twoim raaaajjjjuuuu.Jak cudnie Pozdrawiam cieplutko .a goście nie zdeptali niczego ha ha ?????/
Mala_Mi 22:43, 25 maj 2018

Jak raj tak wygląda to obiecuje być grzeczna do końca życia
Napia 23:43, 25 maj 2018

A ja bardzo się cieszę, że Twój raj mogę pooglądać na fotkach i chciałabym, żeby przyśnił mi się Twój widok z okna
Gabriela 21:53, 26 maj 2018

Bogdziu, piszę żeby się podzielić niespodziewaną niespodzianką - a jednak mam lilię martagon.
Dokonałam dzisiaj tego odkrycia, brałam ją za lilię drzewiastą, które też miałam, ale dzisiaj zauważyłam na łodydze zupełnie inne pąki kwiatowe. Są podbarwione na bordowo, ależ jestem ciekawa jak zakwitnie.
Jest wysoka i tych pąków jest sporo.
Zupełnie jej nie widziałam w zeszłym roku, ale rośnie z liliowcami, więc pewnie dlatego. Czy można liczyć na to, że się rozrośnie? Czy sadzić po kilka sztuk jednak, choć drogie te cebule?
Bogdzia 10:18, 27 maj 2018

zawitka napisał(a)
Bożenko byłam u Ciebie w Twoim raaaajjjjuuuu.Jak cudnie Pozdrawiam cieplutko .a goście nie zdeptali niczego ha ha ?????/

Szkoda ze nie byłas w realu. Goscie to super ogrodnicy , nie dosc że niczego nie podepczą to nawet jak ,,ukradna" to śladu nie widac