Marta Ty w jakimś fajnym miejscu mieszkasz bo dużo u Ciebie ciekawych ptaków i sarnę tez na początku starego wątku pokazywałaś i lisa o ile pamiętam. O kuropatwach marzę bo bardzo dawno ich nie widziałam.Pozdrawiam.
No nareszcie się zalogowałam !!!!!!!!! wielkie dzięki opaczności tego portalu .Dwa dni nie miałam możliwości tego uczynić .Witaj Bożenko tak sobie pomyślałam ze największą karą dla mnie byłoby zamknąć mi drogę do Ogrodowiska .Oj rozpacz moja byłaby ogromna ! Tymczasem cieszę się ze mogłam cie odwiedzić. Bażant to mój już stary bywalec karmi się w zgodzie ze wszystkimi .Popatrz jaki milusi
Spisałam sobie te sklepy internetowe i malduję że nadrobiłam.......
Zeta wybieraj kwiatki bo choc ogród masz piekny to zawsze może byc jeszcze piękniejszy. mam nadzieję ze kiedyś go zobaczę . Pozdrówka.
No właśnie u mnie kwiatków mało na palcach można zliczyć jakos nie umiem się nimi zaopiekować.mam teraz ochotę na stipę i werbenę ale nie wiem czy nie porywam sie z motyka na słonce....na moim piasku rosną tylko rozchodniki hehe ale może to zmienię...napewno kiedyś zobaczysz ale uwaga...na zdjęciach on jakoś ładniejszy niż w realu ja bym siem z checią zamieniła ....mnie się twój podoba....no ale mój jeszcze młody 2 lata ma więc muszę być cierpliwa .....może kiedyś urośnie....narazie się uczę ogrodnictwa..