Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 17:57, 16 sty 2013

anipla napisał(a)
Jakiś zapach do mnie dolatuje...to Bożenka pyszności przygotowuje...
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Antiko upiekłam drożdżowe z owocami borówki i agrestu z kruszonką i mnóstwo pierników(ciasto na pierniki zrobiłam już wczoraj) . No i czemu nie przyszłas jak poczułaś zapach? Z tego wszystkiego drożdzowe zrobiłam bez cukru bo zajęta byłam wykrawaniem malutkich pierników i o cukrze zapomniałam ale ponieważ jest kruszonka to nie jest źle . Pierniczki zrobiłam malutkie takie na jeden raz do buzi dla moich wnuczków. naslęczałam sie przy tych foremkach że po robocie poszłam spac bo kręgosłup mnie rozbolał.
Bogdzia 18:01, 16 sty 2013

dajana napisał(a)
No nareszcie się zalogowałam !!!!!!!!! wielkie dzięki opaczności tego portalu .Dwa dni nie miałam możliwości tego uczynić .Witaj Bożenko tak sobie pomyślałam ze największą karą dla mnie byłoby zamknąć mi drogę do Ogrodowiska .Oj rozpacz moja byłaby ogromna ! Tymczasem cieszę się ze mogłam cie odwiedzić. Bażant to mój już stary bywalec karmi się w zgodzie ze wszystkimi .Popatrz jaki milusi

ślicznego masz bażanta a pewnie nie wiesz że jeszcze jest tu coś ślicznego . Na samym środku tego słupka siedzi grubodziób, ten też jest ślicznym ptakiem , poobserwuj go chocby bez aparatu.Gratuluje zdjęc bażanta bo nie jest łatwo je zrobic.Pozdrawiam Dajanko i tak sie zastanawiam jak wytrzymałaś bez ogrodowiska gdy akurat narciarki popisy dawały, musisz nadrobic.
Kindzia 18:55, 16 sty 2013

No, Bogdziu...już lepiej z Twoim zdrowiem Ja tam grubodzioba nie widzę A staram się
grazyna 18:56, 16 sty 2013

Pozdrawiam ciepło i serdecznie i wkradam się w łaski
bociek 19:17, 16 sty 2013

Bozenko, pszenica wysypana, tylko na razie noc wygania, noc przygania, wiec nie wiem, czy byly.
Tymczasem pozdrawiam serdecznie i zostawiam troche koloru, bo ostatnio bialo czarno za oknem

Bogdzia 19:34, 16 sty 2013

Kindzia napisał(a)
No, Bogdziu...już lepiej z Twoim zdrowiem Ja tam grubodzioba nie widzę A staram się

Trochę lepiej Kasiu ale dobrze całkiem nie będzie.Muszę bardziej oczy oszczędzac. Grubodziób w kółeczku.

Bogdzia 19:36, 16 sty 2013

grazyna napisał(a)
Pozdrawiam ciepło i serdecznie i wkradam się w łaski

Witam Grażynko i przyjdę do Ciebie zobaczyc gdzie odpoczywasz a może trochę z Tobą poodpoczywam?
Bogdzia 19:38, 16 sty 2013

bociek napisał(a)
Bozenko, pszenica wysypana, tylko na razie noc wygania, noc przygania, wiec nie wiem, czy byly.
Tymczasem pozdrawiam serdecznie i zostawiam troche koloru, bo ostatnio bialo czarno za oknem

Kasiu jak przychodziły to może i znów przyjdą i tym razem by się najadły. Mam nadzieję ze przyjda i docenią Twoje starania.Dzięki za kwiatka bo koloru faktycznie brakuje.
hanka_andrus 20:05, 16 sty 2013

Miłego wieczoru!
KasiaWB 20:05, 16 sty 2013

Bogdziu, byłam, przeczytałam i serdecznie pozdrawiam