Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 17:07, 31 lip 2012

marzena napisał(a)
Bogdziu, no trudno nie napisać o tym, co wszystkie/cy widzimy i także komentujemy

no świetną specjalistką fotografką żywej przyrody jesteś !
przepiękne te zdjęcia ! i jaka kolorystyka

Kolorystyka to wybór trzmiela widac miał dobry gust.Marzenko dzięki za pochwały ale tu wszyscy jesteśmy prawie na jednym poziomie no może z kilkoma wyjątkami. Ja do tych przeciętnych się kwalifikuje mam nadzieję. Takie zdjęcia są na bardzo wielu wątkach i bardzo mnie to cieszy bo fajnie jest pooglądac.
Bogdzia 17:11, 31 lip 2012

irena_milek napisał(a)

Jadę pociągiem
u nas po burzy i halnym, wreszcie słońce, ale i parówa
miłego dnia

Irenko wiem ze umawiałaś się z różnymi osobami na roślinki, no i teraz mi powiedz ile doniczek jesteś w stanie zabrac ode mnie?

Bożenko, chyba z doniczek przepakuję w worki; nie będę szalała, zostanę w skromnej ilości tak 5 sztuk; nie chcę też tobie robić kłopotu, bo nie dość, że też was czeka długa droga, to jeszcze to pakowanie i szykowanie roślin;

jedną roslinkę tzn kolkwicję będziesz musiała zabrac w doniczce bo to bardzo kruchy krzaczek ale doniczka nie jest duża więc dasz radę. To do zobaczenia.
Bogdzia 17:12, 31 lip 2012

Tess napisał(a)
Bogdziu, i jak tu pracować można, kiedy Ty takie śpiewanki z rana dawkujesz?
Przeczytałam, pośpiewałam:
Rude, czarne i kremowe paski mam,
rude czarne i kremowe paski mam.[i]

i zapragnęłam, tak aż do bólu, być na łace pełnej polnych kwiatów, nad którą fruwają

[i]najpiękniejsze owady w świecie, takich pasków nie znajdziecie
.

Tereniu jak Ty to ładnie napisałaś, aż mnie sie wesoło zrobiło. dzięki.
agata_chrosc... 19:50, 31 lip 2012

Bogdziu, jesteś jak zwykle niezawodna! No i tylko mądra i pewna swej wartości kobieta może sobie pozwolić na taką skromność. Pewnie, że na ogrodowisku jest bardzo wiele pięknych zdjęć. Niektóre nawet wyjątkowo piekne. Inne bardzo pomysłowe. Inne całkiem zwykłe, ale za to pokazują piekne rzeczy. Ale Twoje zdjecia są unikalne, bo oprócz obiektu, pokazują jeszcze Twój do niego stosunek - ciepły, kochający. A to już jest niezwykłe. Pozdrawiam jak zwykle bardzo
Bogdzia 21:07, 31 lip 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Bogdziu, jesteś jak zwykle niezawodna! No i tylko mądra i pewna swej wartości kobieta może sobie pozwolić na taką skromność. Pewnie, że na ogrodowisku jest bardzo wiele pięknych zdjęć. Niektóre nawet wyjątkowo piekne. Inne bardzo pomysłowe. Inne całkiem zwykłe, ale za to pokazują piekne rzeczy. Ale Twoje zdjecia są unikalne, bo oprócz obiektu, pokazują jeszcze Twój do niego stosunek - ciepły, kochający. A to już jest niezwykłe. Pozdrawiam jak zwykle bardzo

Agatko piekny opis bardzo wielu osób z Ogrodowiska. Wszyscy kochamy ogrody i przyrodę i Ty Agatko też wiec i o Tobie to jest. A mnie jest miło przebywac wśród takich cudownych ludzi.
annawu 21:11, 31 lip 2012

Bogdziu dawno mnie nie było u Ciebie, a Ty już nowy wątek zaczęłaś i już tyle stron masz na koncie
Nadal pięknie i ciekawie jest u Ciebie Pozdrawiam.
Gabriela 21:20, 31 lip 2012

Uwielbiam trzmiele, nazywam je "miśki" i dlatego bardzo mi się spodobały Twoje zdjęcia i zabawna wirerszowana historyjka. Pozdrawiam jak zwyke serdecznie.
Bogdzia 21:58, 31 lip 2012

annawu napisał(a)
Bogdziu dawno mnie nie było u Ciebie, a Ty już nowy wątek zaczęłaś i już tyle stron masz na koncie
Nadal pięknie i ciekawie jest u Ciebie Pozdrawiam.

Miło mi Aniu ze zajrzałaś. Ja wczoraj byłam u Ciebie ale chyba nic nie napisałam bo tak bez logowania byłam. A u Ciebie jak zwykle roślinki piękne , dorodne. Lubię do Ciebie zaglądac.Pozdrawiam.
Bogdzia 22:00, 31 lip 2012

Gabriela napisał(a)
Uwielbiam trzmiele, nazywam je "miśki" i dlatego bardzo mi się spodobały Twoje zdjęcia i zabawna wirerszowana historyjka. Pozdrawiam jak zwyke serdecznie.

Gabrysiu to prawda ze one z racji grubości i spokojnego charakteru takie ,,miśki" są. Dzięki ze zajrzałaś.Pozdrówka.
monteverde 22:27, 31 lip 2012

Ja też Bożenko bardzo lubię trzmiele fajna piosenka