Jaki on piękny Bozenko Znam gladiole ,,zawsze je lubiłam ale takiego koloru nie widziałam.Ten kolor jak dla mnie do złamania bieli Poza tym to mój ulubiony kolor Pośpiewałam sobie dzięki tobie a jakże Głosu to ja nie mam zbyt ładnego ale wychodzę z założenia ze każdy spiewać moze,,,,) hi,hi.
Bożenko, serdeczności ślę..., ślę..., ślę... - bo zaczęłam 2-go sierpnia, a kończę 3-go... No to już jutro poczytam do tyłu, o co chodzi z tym śpiewaniem...
Gladiole cudne!
Pozdrawiam!
Celinko, Jolu, Dajanko, Elu, Marzenko i Robercie. Buziaczki i pozdrowienia każdemu z Was przesyłam. Miło mi ze do mnie zaglądacie. A ja teraz mam więcej nieprzewidzianych prac niż przed spotkaniem u mnie. Raniutko w drogę tylko okropnie boję się burz. Jak będą burze to chyba nie pojadę. Czarujcie żeby burz nie było.A w międzyczasie obejrzyjcie moje lilie. Pachną na cały ogród.
Grac gało i nawet ja mogę zagrac jak będzie pianino lub skrzypce albo chociaż cymbałki, ale zaśpiewac absolutnie nie.
Bożenko, cudne Uśmiałam się, jeszcze sie śmieję
Dobrze że się smiejesz ale ja na poważnie mogę zagrac najlepiej ,,wlazł kotek" lub,, sto lat " bo to chyba jedynie pamiętam po 47 latach nie dotykania tych instrumentów.A na cymbałkach grałam z moją wnusią i wnusiem więc nie tak dawno , jakieś 5 lat temu.
Bożenko, ale ja wierzę, ze umiesz na tych instrumentach grać Śmiałam sie z tego, w jak cudowny sposób (zdecydowanie acz z uśmiechem) "oganiasz się" od Martka
Oj,zaraz mi się od Martek dostanie
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.