Witaj Bożenko, II część?! Rany ale będę miała co czytać w zimie, zaglądałam od czasu do czasu, ale to ważne wydarzenie mi umknęło
Gratki, już 70 stron nowego wątku, niedługo seteczka będzie, już masz więcej niż ja od początku powstania wątku
Gladiole przepiękne! Jak udało Ci się zrobić takie ekstra zdjęcie księżyca?!
Pełnia jest, ciekawe jak zmieni się pogoda?
Ewciu coś Cię ostatnio nie widac . Zaglądałam do Ciebie ale też cisza była. no ale wakacje wiec można wyjechac.Księzyc robiłam w opcji do zdjęc nocnych czyli w podczerwieni , próbowałam również bez poczerwieni na długich czasach ale jednak w podczerwieni lepiej i prościej bo krótszy czas naświetlania i ręka nie zadrży.Zmiany pogody dla mnie wszystkie do przyjęcia oprócz burz których się boję.Pozdrawiam.
To na pozegnanie gladiole z mojego dzisiejszego ogrodu.
Piękne, szczeólnie kolor tego drugiego mnie zauroczył. Moze wiesz, jaka to odmiana, Bożenko?
Udanej podróży Będę do ogrodu zaglądać pod Twoją nieobecność
Poszukałam w karteczkach ale niestety nazwy Ci nie podam bo to były rośliny z dużej paczki- mieszanki róznych odmian. Prezent na imieniny czy urodziny.
Do podróży pomału się szukuje ale ponieważ zostaną u mnie w domu znajomi to muszę jeszcze do jedzenia im coś przygotowac jak mi robią grzecznośc i domu popilnują. Tak że jeszcze troche pracy przede mna.Pozdrawiam serdecznie.
Grac gało i nawet ja mogę zagrac jak będzie pianino lub skrzypce albo chociaż cymbałki, ale zaśpiewac absolutnie nie.
Bożenko, cudne Uśmiałam się, jeszcze sie śmieję
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Grac gało i nawet ja mogę zagrac jak będzie pianino lub skrzypce albo chociaż cymbałki, ale zaśpiewac absolutnie nie.
Bożenko, cudne Uśmiałam się, jeszcze sie śmieję
Dobrze że się smiejesz ale ja na poważnie mogę zagrac najlepiej ,,wlazł kotek" lub,, sto lat " bo to chyba jedynie pamiętam po 47 latach nie dotykania tych instrumentów.A na cymbałkach grałam z moją wnusią i wnusiem więc nie tak dawno , jakieś 5 lat temu.