Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

AgnieszkaBK 15:31, 29 lip 2012

Bogdzia 15:32, 29 lip 2012

Yen napisał(a)
Witaj Bożenko w nowym wątku. Nic nie przegapiłam, obejrzałam od początku i mam nadzieję, że od teraz uda mi się na bieżąco bywać u\Ciebie! Bo tu i pięknie i smacznie A hortensje , faktycznie piękne i wybujałe. To mnie pociesza, bo w ubiegłym roku posadziłam dwie grandiflory, tardivę i limelight. Teraz tylko czekać aż urosną takie jak Twoje. Ale urosły sporo i mają też dużo kwiatów co mnie bardzo cieszy.
Serdecznie pozdrawiam Jola

Witam serdecznie i z kwiatem ZGUBĘ.

Twoje hortensje bardzo ładne , szerokie i zdrowe krzaki , szybko urosną do rozmiarów moich.Ponieważ obiecujesz że już będziesz to bardzo się cieszę.Pozdrówka.
Bogdzia 15:35, 29 lip 2012

Klamber napisał(a)
Witaj Bogziu, czy na tym ostatnim zdjęciu na dole, czerwieni Ci się trzmielina oskrzydlona?

Tak to trzmielina oskrzydlona.Pozdrówka Robert. Zaglądam do Ciebie ale ostatnio nic nie pisałam ale wszystko wiem co się dzieje.
Bogdzia 15:38, 29 lip 2012

AgnieszkaBK napisał(a)
Hortensje też piękne.... jak wszystko w Twoim ogrodzie

Dzieki Agnieszko. U Ciebie tez bywam systematycznie ale nie piszę chyba (?????) sama nie wiem . Pozdrawiam. Szkoda ze nie będziesz u Ani.
Mala_Mi 15:40, 29 lip 2012

Wreszcie doczytałąm małe co nieco .. do tyłu.... ale głownie skupiłam siena tych olbrzymich hortensjach.... największe rh jakie widziałam to u Ciebie... i największe hortensje też u Ciebie.....
Masz w ogrodzie neisamowite okazy.. i masz t ocos c opozwal zachwycać sieogrodem o każdej porze roku.. mało tego wpadasz w maju .. jest ogród, wpadasza w lipc też ogród, ale juz inny....... w jednym ogrodzie 100 róznych ogrodów.. cudo ...
I o pierogach przeczytałam
I o Irence też.... tzn jej podróży.....
Bogdzia 15:46, 29 lip 2012

asc napisał(a)
Wreszcie doczytałąm małe co nieco .. do tyłu.... ale głownie skupiłam siena tych olbrzymich hortensjach.... największe rh jakie widziałam to u Ciebie... i największe hortensje też u Ciebie.....
Masz w ogrodzie neisamowite okazy.. i masz t ocos c opozwal zachwycać sieogrodem o każdej porze roku.. mało tego wpadasz w maju .. jest ogród, wpadasza w lipc też ogród, ale juz inny....... w jednym ogrodzie 100 róznych ogrodów.. cudo ...
I o pierogach przeczytałam
I o Irence też.... tzn jej podróży.....

Niezły u mnie misz masz. Roślinki z pierogami i innymi ciastami. A ogrodem jestem ostatnio załamana jak ktos u Ciebie . Chętnie bym połowę zmieniła. Za ciasno u mnie , wszystko sie rozpycha a najbardziej chwasty aż sie dziwie skąd one mają jeszcze miejsce jak wszystko sie tak porozrastało a one sobie swietnie radzą na złośc mnie.
wanda7 17:48, 29 lip 2012

Bogdziu, ja się chyba wyborę do Ani w soboytę, jeśli mnie nie przegoni. Zameldowałam się u niej w wątku i czekam na decyzję
Bogdzia 17:53, 29 lip 2012

wanda7 napisał(a)
Bogdziu, ja się chyba wyborę do Ani w soboytę, jeśli mnie nie przegoni. Zameldowałam się u niej w wątku i czekam na decyzję

Wandziu no co Ty. Wszyscy są mile widziani . W końcu Cię poznamy. fajnie że będziesz. Bardzo sie cieszę. Super.
Mala_Mi 18:00, 29 lip 2012

Bogdzia.. za ten misz masz na wątku.. jest on ciekawy Lecę przywitać Wandzię..
Gabriela 18:30, 29 lip 2012

Niestety, to znaczy w pewnym sensie stety, wyjeżdżamy z mężem w tym tygodniu na krótkie wakacje, więc nie było tematu o odwiedzinach rzeszowszczyzny i ogrodu Ani, chociaż mam stosunkowo blisko. Ela się wybiera, wiem na pewno, więc jeśli mogłabym prosić o powojnika i podanie go za jej pośrednictwem, to byłoby super. Wracam w niedzielę, więc te dwa dni nieduża sadzonka wytrzyma. Może tak być?