Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Magda70 22:07, 06 lut 2013

Kasiek napisał(a)
Wyslij kota na polowanie,co sie bedzie po katach obijal

może przestanę go karmić to się do roboty weźmie...
Kasiek 22:08, 06 lut 2013

Bogdziu przyszlas w gosci a ja nawet herbatki waniliowej nie podalam...
A co do rocznikow-tu wszyscy jestesmy mlodzi, przyroda nas odmladzaBlysk w oku na widok nowego krokusa,rozwiany wlos na wietrze przy grabieniu lisci,rumieniec na twarzy...Milosc nie zna dat...Milosc do roslin..
Magda70 22:09, 06 lut 2013

Bogdzia napisał(a)

Oj Kubusiowo to nie środek Polski........ szkoda...... ale jak sie da..... to ja mogę kurtynę rozsuwać w teatrzyku

Może to nie środek Polski ale ja mam stosunkowo blisko 260km... więc mogę Ci z tą kurtyną pomagać...bo Ty taka drobniutka malutka

Ja chyba mam daleko ale nie wiem bo nie wiem gdzie dokładnie jest Kubusiowo, ale sie dowiem. Ania juz kurtyny nie będzie odsłaniac , ma ambitniejszą rolę. Wszystkim rządzi Gaby 3003 bo to wymysliła .tylko na razie nie wiem dlaczego ją zastepuję bo gdzies znikła pani dyrektor.

no doczytałam, że Ania to chyba z Irenką będzie głowną rolę grać...to ja tymi kurtynami sama mogę się zająć Jak Gaby3003 pozwoli oczywiście...
Bogdzia 22:15, 06 lut 2013

Magda70 napisał(a)

Wyslij kota na polowanie,co sie bedzie po katach obijal

może przestanę go karmić to się do roboty weźmie...

Kot przynajmniej na krety powinien pomóc, ale chyba faktycznie musi byc głodny.
Bogdzia 22:18, 06 lut 2013

Kasiek napisał(a)
Bogdziu przyszlas w gosci a ja nawet herbatki waniliowej nie podalam...
A co do rocznikow-tu wszyscy jestesmy mlodzi, przyroda nas odmladzaBlysk w oku na widok nowego krokusa,rozwiany wlos na wietrze przy grabieniu lisci,rumieniec na twarzy...Milosc nie zna dat...Milosc do roslin..

Kasiu dzięki , moje dziecko do Waszego klubu się nadaje 71, a ja wam te herbatki mogę nosic na zebraniach klubowych.
Bogdzia 22:19, 06 lut 2013

Magda70 napisał(a)

Oj Kubusiowo to nie środek Polski........ szkoda...... ale jak sie da..... to ja mogę kurtynę rozsuwać w teatrzyku

Może to nie środek Polski ale ja mam stosunkowo blisko 260km... więc mogę Ci z tą kurtyną pomagać...bo Ty taka drobniutka malutka

Ja chyba mam daleko ale nie wiem bo nie wiem gdzie dokładnie jest Kubusiowo, ale sie dowiem. Ania juz kurtyny nie będzie odsłaniac , ma ambitniejszą rolę. Wszystkim rządzi Gaby 3003 bo to wymysliła .tylko na razie nie wiem dlaczego ją zastepuję bo gdzies znikła pani dyrektor.

no doczytałam, że Ania to chyba z Irenką będzie głowną rolę grać...to ja tymi kurtynami sama mogę się zająć Jak Gaby3003 pozwoli oczywiście...

Derektorka na razie sie ukryła, moze role przydziela.
dajana 22:37, 06 lut 2013

Bogdzia napisał(a)

To ja mogę być suflerem
gaby3003 22:40, 06 lut 2013

...

Słuchajcie.... słuchajcie .....na spotkaniu w kubusiowie: (miejsce odpowiednie srodek polski i czas fantastyczny wakacyjne nocleg w namiotach nad brzegiem wody)
przestawienie-teatrzyku ZIELONA GES czas zaczać
( materiału jest tyle ze kilka spektakli by obdzieliło)........
...aktorzy organizowac sie......

"Gabrysiu , dobry pomysł, zawsze to jakiś nowy rodzaj zabawy, tylko czy Kubusiowo to środek Polski?"

nie wchodzac w szczegóły.......srodek!

kaisog1 22:46, 06 lut 2013

Bożenko Kubusiowo to wieś koło Morąga ( nie Mrągowa)
Celina 23:31, 06 lut 2013

Bogdzia napisał(a)

Aniu a co orliki mają do ślimaków ? nic o tym nie słyszałam i pewnie wiele osób też .
podobno ślimaki ich nie lubią i wynoszą się z ogrodu

To dobra wiadomosc.Kilka osób skarżyło sie na ślimaki, mogą spróbowac. Dzięki Aniu.

Nawet te olbrzymy bezskorupkowe?
Pozdrawiam Bogdziu