ja rzucam pomysł
sama z przykrością i rozpacza bede podgladac (jestem na weselu sostrzenicy) ....szloch...szloch.......... ze nie bede mogła byc z wami....
pozdrawiam serdecznie..
Nie spodziewałam sie aż tylu Gosci i tylu wpisów. jestem mile zaskoczona tym bardziej że długo zastanawiałam się czy ze względu na dośc podobne zdjęcia wstawiac tą bajkę bo faktycznie jest tak jak napisała Basia, ,,tworzyłam z niczego" Sami wiecie że w jednym ogrodzie robiąc zdjęcia takich sytuacji gdzie można coś pokombinowac nie jest tak dużo i dlatego czasem bajki są mocno odraniczone w ilośc zdjęc i tym samym ja jestem ograniczona w układaniu treści. Dzięki za te wpisy i miłe słowa a nawet chęci czytania nastepnych bajek.
Celinko, Elizko, Haniu, Agnieszko,Dorotko, Aniu, Karolino, Edytko, Urszulko, Mariuszu, Irenko, Jolu,Basiu i Justynko dzięki za miłe słowa.Miłego wieczoru życze.
Ja dziś miałam miły dzień spotkałam sie z koleżankami ze studiów i dłuuuuugo pogadałysmy.
nie muszę wspominać, ze inspiracja do stworzenie teatrzyku ZIELONA GES
sa niesamowite bajki BOGDZI i nie tylko...
Aniu a co orliki mają do ślimaków ? nic o tym nie słyszałam i pewnie wiele osób też .
podobno ślimaki ich nie lubią i wynoszą się z ogrodu
Anuś...tylko podobno........ na te wielkie ślimaki nie pomagają... siedzą w moich łanach orlikowych i żrą co im się nawinie... Sorki za rozwianie nadziei.... orlików mam dużo i różne..
Bożenko miłego dnia
Oj Kubusiowo to nie środek Polski........ szkoda...... ale jak sie da..... to ja mogę kurtynę rozsuwać w teatrzyku
Może to nie środek Polski ale ja mam stosunkowo blisko 260km... więc mogę Ci z tą kurtyną pomagać...bo Ty taka drobniutka malutka
Ja chyba mam daleko ale nie wiem bo nie wiem gdzie dokładnie jest Kubusiowo, ale sie dowiem. Ania juz kurtyny nie będzie odsłaniac , ma ambitniejszą rolę. Wszystkim rządzi Gaby 3003 bo to wymysliła .tylko na razie nie wiem dlaczego ją zastepuję bo gdzies znikła pani dyrektor.
To ja mogę być suflerem
Widze ze pani Dyr robi nas w konia. Dała myśl do realizacji a teraz mówi że jej nie bedzie.Bez dyr teatr nie zaistnieje.
Słuchajcie.... słuchajcie .....na spotkaniu w kubusiowie: (miejsce odpowiednie srodek polski i czas fantastyczny wakacyjne nocleg w namiotach nad brzegiem wody) przestawienie-teatrzyku ZIELONA GES czas zaczać
( materiału jest tyle ze kilka spektakli by obdzieliło)........
...aktorzy organizowac sie......
"Gabrysiu , dobry pomysł, zawsze to jakiś nowy rodzaj zabawy, tylko czy Kubusiowo to środek Polski?"
nie wchodzac w szczegóły.......srodek!
Gabrysiu no jaki środek jak koło Morąga? Chyba że znów bedziemy potęgą o terytorium aż do Moskwy , moze coś o tym wiesz ?
Nie spodziewałam sie aż tylu Gosci i tylu wpisów. jestem mile zaskoczona tym bardziej że długo zastanawiałam się czy ze względu na dośc podobne zdjęcia wstawiac tą bajkę bo faktycznie jest tak jak napisała Basia, ,,tworzyłam z niczego" Sami wiecie że w jednym ogrodzie robiąc zdjęcia takich sytuacji gdzie można coś pokombinowac nie jest tak dużo i dlatego czasem bajki są mocno odraniczone w ilośc zdjęc i tym samym ja jestem ograniczona w układaniu treści. Dzięki za te wpisy i miłe słowa a nawet chęci czytania nastepnych bajek.
Celinko, Elizko, Haniu, Agnieszko,Dorotko, Aniu, Karolino, Edytko, Urszulko, Mariuszu, Irenko, Jolu,Basiu i Justynko dzięki za miłe słowa.Miłego wieczoru życze.
Ja dziś miałam miły dzień spotkałam sie z koleżankami ze studiów i dłuuuuugo pogadałysmy.
nie muszę wspominać, ze inspiracja do stworzenie teatrzyku ZIELONA GES
sa niesamowite bajki BOGDZI i nie tylko...
EEEEEEEE moje bajki już wszyscy znają , potrzebne sa nowe utwory i może nowi autorzy,jednego takiego ,,mimo woli" już namierzyliśmy , trzeba jeszcze innych poszukac.
Aniu a co orliki mają do ślimaków ? nic o tym nie słyszałam i pewnie wiele osób też .
podobno ślimaki ich nie lubią i wynoszą się z ogrodu
Anuś...tylko podobno........ na te wielkie ślimaki nie pomagają... siedzą w moich łanach orlikowych i żrą co im się nawinie... Sorki za rozwianie nadziei.... orlików mam dużo i różne..
Bożenko miłego dnia
No i rozwiałaś nadzieje. Ale orliki masz piękne, cudne.