Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

kaisog1 23:36, 19 lut 2013

Bożenko gratuluje 800

aldonaz 23:55, 19 lut 2013

Bożenko, gratuluję i pozdrawiam. U mnie znowu biało, sypie od rana.

Klamber 04:45, 20 lut 2013

Witaj Bogdziu, Wiedziałem że zrobię Ci tym widokiem ogromną przyjemność, wszyscy wiemy że kochasz ptaki. Ja już też pisałem że odloty i przyloty gęsi i żurawi, to jest dla mnie wielkie przeżycie, zawsze kręci mi się łza w oku i gardło mi się zaciska, dla mnie to najpiękniejszy widok na ziemi, właśnie z tego powodu prawie co roku jadę nad Bierze oglądać żurawie, na jesieni tydzień przed odlotem też pojechałem się pożegnać z nimi a one pierwszy raz tak pięknie się ze mną pożegnały swoim klangorem z 8.000 dziobów coś wspaniałego, może się kiedyś zabierzesz ze mną Ale ta Ircia dba o Ciebie, takie krople na serducho, pierwsza klasa. Dla Ciebie jeszcze mam ptaki z plaży w Kelowna, bernikle i kaczki wieczorem(wyciąłem je z filmu) gdyż z aparatu ładniejsze ale kaczki się ruszały i się rozpłynęły na czasie 15s.To z okazji 800 stronki, gratuluję i zdrówka życzę.

hanka_andrus 09:02, 20 lut 2013

Zaglądam z rana, a tu....Robert z gęśmi w prezencie. Dyskretnie się wycofuję, pogadajcie sobie! Buźka!
Kindzia 10:20, 20 lut 2013

Matko, spóźniłam się! GRATULACJE !!!!

Bogdzia 10:21, 20 lut 2013

Kindzia napisał(a)
Matko, spóźniłam się! GRATULACJE !!!!

Kasiu , nie ma zadnego spóźnienia. Dzięki.
Bogdzia 10:23, 20 lut 2013

hanka_andrus napisał(a)
Zaglądam z rana, a tu....Robert z gęśmi w prezencie. Dyskretnie się wycofuję, pogadajcie sobie! Buźka!

Kanadyjskie bernikle w prezencie i jeszcze od Roberta to nie lada prezent. A jeszcze zdjecie prawie jak z samolotu bo z góry je złapał. Widok śliczny więc chwilę na nie popatrz Haniu. Miłego dnia.
grazyna 10:25, 20 lut 2013

Kolejnych wielu setek
Bogdzia 10:27, 20 lut 2013

Klamber napisał(a)
Witaj Bogdziu, Wiedziałem że zrobię Ci tym widokiem ogromną przyjemność, wszyscy wiemy że kochasz ptaki. Ja już też pisałem że odloty i przyloty gęsi i żurawi, to jest dla mnie wielkie przeżycie, zawsze kręci mi się łza w oku i gardło mi się zaciska, dla mnie to najpiękniejszy widok na ziemi, właśnie z tego powodu prawie co roku jadę nad Bierze oglądać żurawie, na jesieni tydzień przed odlotem też pojechałem się pożegnać z nimi a one pierwszy raz tak pięknie się ze mną pożegnały swoim klangorem z 8.000 dziobów coś wspaniałego, może się kiedyś zabierzesz ze mną Ale ta Ircia dba o Ciebie, takie krople na serducho, pierwsza klasa. Dla Ciebie jeszcze mam ptaki z plaży w Kelowna, bernikle i kaczki wieczorem(wyciąłem je z filmu) gdyż z aparatu ładniejsze ale kaczki się ruszały i się rozpłynęły na czasie 15s.To z okazji 800 stronki, gratuluję i zdrówka życzę.

Twoje słowa o ptakach brzmia jak muzyka.Cenię sobie bardzo znajomości z ludźmi kochającymi przyrodę , takimi którzy widzą piękno w małej muszce , kwiatku i również w widoku gór , jeziora czy morza. Ty taki własnie jestes i miło z Tobą sie pozachwycac. A Biebrza? kto wie? Może kiedyś sie uda?Dzięki za zdjęcia i za to że znalazłeś chwilę by do mnie zajrzec.
hanka_andrus 10:29, 20 lut 2013

Ale U ciebie dziś gęsi powrót z wyraju! Gratuluję!