Bydgoszcz od Strykowa niedaleko , szkoda że się nie zmówiłyście ze dwie lub trzy. Kondzio przyjechał z Krakowa ale z niego to niezły zawodnik.Piękne te pisanki, cudne.
To ja dziękuję za miłe towarzystwo dzisiaj! Mam nadzieję na niejedną jeszcze wizytę w ogrodach naszej łódzkiej grupy i na fajne wyjazdy.
Miłego weekendu Bogdziu i nie martw się tamtym wydarzeniem.... już więcej.
Bądźmy wszyscy dobrej myśli, myśl to też energia a pozytywne myślenie ściąga dobre energie i szczęśliwe zdarzenia .
Żałuj Krysiu o bły dziewczyny z twojej strony łodzi, przesympatyczne , ale jak się przeprowadzałaś to masz przynajmniej dobre usprawiedliwienie. Pozdrawiam serdecznie.
Wpadłam obejrzeć zakupki a tu puchy Bogdziu nic nie kupiłaś u Tracza, mnie się podobały te lawendowe pojemniki i skrzyneczki ala "wiklina" z kwiatkami na rantach, ciekawa jestem czy były drogie?
Aniu nie zwróciłam uwagi na ceny więc Ci nie powiem, przykro mi.Ja kupiłam kleome. Ja jestem u nich co jakiś czas a dziś byłam bez m i samochodu więc nie kupowałam .
Witaj Bogdziu, Mam trochę wiosny dla Ciebie, tu nawet w takim wielkim mieście gęsi sobie nic nie robią, wszędzie jest ich pełno, jak wróbli.
Tu się zaszył ten drozd
Tu już wiosna na całego, nawet RH już zaczynały kwitnąć. Pozdrawiam Cię serdecznie i zdrówka życzę.