Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:30, 23 mar 2013

GorAna napisał(a)
Cieszę z Waszego spotkanie, szkoda, że wnaszym rejonie takich nie ma
Pozdrawniam palmowo

Bydgoszcz od Strykowa niedaleko , szkoda że się nie zmówiłyście ze dwie lub trzy. Kondzio przyjechał z Krakowa ale z niego to niezły zawodnik.Piękne te pisanki, cudne.
Krys 21:31, 23 mar 2013

Bożenko ale fajne spotkanie miałyście,szkoda ,że nie mogłam byc,dzisiaj się znowu przeprowadzałam
Margarete 21:35, 23 mar 2013

To ja dziękuję za miłe towarzystwo dzisiaj! Mam nadzieję na niejedną jeszcze wizytę w ogrodach naszej łódzkiej grupy i na fajne wyjazdy.
Miłego weekendu Bogdziu i nie martw się tamtym wydarzeniem.... już więcej.
Bądźmy wszyscy dobrej myśli, myśl to też energia a pozytywne myślenie ściąga dobre energie i szczęśliwe zdarzenia .
Bogdzia 21:43, 23 mar 2013

Krys napisał(a)
Bożenko ale fajne spotkanie miałyście,szkoda ,że nie mogłam byc,dzisiaj się znowu przeprowadzałam

Żałuj Krysiu o bły dziewczyny z twojej strony łodzi, przesympatyczne , ale jak się przeprowadzałaś to masz przynajmniej dobre usprawiedliwienie. Pozdrawiam serdecznie.
monteverde 21:48, 23 mar 2013

Wpadłam obejrzeć zakupki a tu puchy Bogdziu nic nie kupiłaś u Tracza, mnie się podobały te lawendowe pojemniki i skrzyneczki ala "wiklina" z kwiatkami na rantach, ciekawa jestem czy były drogie?
Bogdzia 21:49, 23 mar 2013

Margarete napisał(a)
To ja dziękuję za miłe towarzystwo dzisiaj! Mam nadzieję na niejedną jeszcze wizytę w ogrodach naszej łódzkiej grupy i na fajne wyjazdy.
Miłego weekendu Bogdziu i nie martw się tamtym wydarzeniem.... już więcej.
Bądźmy wszyscy dobrej myśli, myśl to też energia a pozytywne myślenie ściąga dobre energie i szczęśliwe zdarzenia .

Małgosiu nie potrafię przestac. Dzięki za miłe spotkanie i juz czekam na następne.
Bogdzia 21:53, 23 mar 2013

monteverde napisał(a)
Wpadłam obejrzeć zakupki a tu puchy Bogdziu nic nie kupiłaś u Tracza, mnie się podobały te lawendowe pojemniki i skrzyneczki ala "wiklina" z kwiatkami na rantach, ciekawa jestem czy były drogie?

Aniu nie zwróciłam uwagi na ceny więc Ci nie powiem, przykro mi.Ja kupiłam kleome. Ja jestem u nich co jakiś czas a dziś byłam bez m i samochodu więc nie kupowałam .
Ewa 06:27, 24 mar 2013

Bogdziu ucieszyłam sie jak Cię zobaczyłam na zdjęciach ze spotkania
Milka 07:05, 24 mar 2013

Bożenko, świetne spotkanie, buzie uśmiechnięte, a asortyment...przyprawia o zawrót głowy
pięknie otworzyliście sezon wiosenny, pozdrawiam
Klamber 07:55, 24 mar 2013

Witaj Bogdziu, Mam trochę wiosny dla Ciebie, tu nawet w takim wielkim mieście gęsi sobie nic nie robią, wszędzie jest ich pełno, jak wróbli.

Tu się zaszył ten drozd

Tu już wiosna na całego, nawet RH już zaczynały kwitnąć. Pozdrawiam Cię serdecznie i zdrówka życzę.