Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Marlenaa 23:37, 01 sty 2014

Pozdrawiam serdecznie prezenty super.
EPODLAS 20:13, 02 sty 2014

Ewelinko, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, samych szczęśliwych i wiele radości z dzieciaczków.
Mala_Mi 22:17, 02 sty 2014

Rewizyty składam... ale widzę, ze jestem na bieżąco
martaibartek 17:34, 06 sty 2014

Ewelinko najlepszego w Nowym Roku dla całej Twojej rodzinki!!!!!
Welka 16:42, 16 sty 2014

monteverde napisał(a)]Ewelinko dla całej rodzinki

Aniu , dzięki

Marlenaa napisał(a)]Pozdrawiam serdecznie prezenty super.

Marlenka, dziękuję i pozdrawiam

EPODLAS napisał(a)]Ewelinko, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, samych szczęśliwych i wiele radości z dzieciaczków

Bożenko kochana, ślicznie dziękuję i pozdrawiam

Mala_Mi napisał(a)]Rewizyty składam... ale widzę, ze jestem na bieżąco

Aniu, choć ktoś jest na bieżąco w moim wątku, bo ja wypadam z obiegu Pozdrawiam

martaibartek napisał(a)]Ewelinko najlepszego w Nowym Roku dla całej Twojej rodzinki!!!!!

Martuś, ślicznie dziękuje i pozdrawiam
Welka 16:49, 16 sty 2014

W końcu znalazłam chwilkę, od 7.01 jeździłam codziennie z tata na rehabilitację (od dwóch dni tata sam prowadzi samochód a ja tylko towarzyszę ), w szkole koniec semestru, więc nagle rodzicom i dzieciom przypomniało się, że chcą poprawiać i to tak najlepiej z 2 na 5, więc urobiona jestem po łokcie. Śnieg ładnie przykrył roślinki, bo mnie ogólnopolska radość z braku zimy przerażała - wiedziałam że tak łaskawie to nie bedzie i mrozy muszą być, a wolałam mrozy ze śniegiem i chociaż tyle dobrego w tej okropnej zimie.
Zdjęć nie ma, bo i czasu na nie nie ma , ale jakieś z początku stycznia (przed mrozami) wygrzebałam
Kwitnąca sasanka

beta 17:30, 16 sty 2014

gratulacje dla Taty...to naprawdę świetna wiadomość, że wraca do formy...a Ty jesteś bardzo dzielna Ewelinko

buziaki dla Ciebie
Magdalenka 18:38, 16 sty 2014

Cieszę się, że idzie ku dobremu I nawet, że masz śnieg. U mnie już prawie ferie, dzieci tylko 1 raz - słownie jeden- widziały śnieg tej zimy.
Pozdrawiam ciepło.
Welka 17:29, 19 sty 2014

beta napisał(a)
gratulacje dla Taty...to naprawdę świetna wiadomość, że wraca do formy...a Ty jesteś bardzo dzielna Ewelinko

buziaki dla Ciebie

Jeszcze dużo pracy go czeka, ale dodało mu to skrzydeł
Buziaki
Welka 17:30, 19 sty 2014

Magdalenka napisał(a)
Cieszę się, że idzie ku dobremu I nawet, że masz śnieg. U mnie już prawie ferie, dzieci tylko 1 raz - słownie jeden- widziały śnieg tej zimy.
Pozdrawiam ciepło.

Śniegu mogę troche podesłać, bo całkiem sporo, ale w sumie dobrze, bo norweska u mnie do -20 zapowiada w tym tygodniu, więc pierzynka się przyda
Buziaki