Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Welka 21:20, 09 gru 2013

Sebku, Luki, Gosiu, Beatko i Nati - dzięki. Gdybym jeszcze miała wolne bombki, to na pewno coś bym zrobiła. Wiem, że nie są idealne, ale cieszą, bo samodzielnie zgapione i potem samodzielnie robione
Pozdrawiam
as226 02:28, 10 gru 2013

witaj, piękne wianki, ucieszysz na pewno rodziców i siostrę
Margarete 10:05, 10 gru 2013

Ale slicznie zrobiłaś te wianki, Ewelinko, super ci wyszły........... ja jeszcze wciąż przed premiera mojegp wianka..........pierwszy raz w zyciu bede robic, na razie gromadze materiałyu, wczoraj kupiam pistolet do kelju i może w wekkend...... jak mi wyjdzie cos co da sie ogladac to pokaże na forum...
Ale twoje ładne !
Mala_Mi 10:13, 10 gru 2013

No i jasne dlaczego Cię nie było na Forum... ręce zajęte czymś innym....
Kora brzozowa na wianku super wygląda
Milka 13:17, 10 gru 2013

Wszystkie wianki przecudne, aleś się napracowałaś, na 100% wszyscy się ucieszą a gdzie tę korę zdobyłaś, fajny dodatek do całości
Pozdrawiam Ewelinko
Juzia 13:50, 10 gru 2013

Niech ktoś mnie zmusi do zrobienia chociaż jednego takiego wianka!!!!!
Plissss

Welka 16:42, 11 gru 2013

as226 napisał(a)
witaj, piękne wianki, ucieszysz na pewno rodziców i siostrę

Dzięki, już im dałam i były zadowolone
Pozdrawiam
Welka 16:44, 11 gru 2013

Margarete napisał(a)
Ale slicznie zrobiłaś te wianki, Ewelinko, super ci wyszły........... ja jeszcze wciąż przed premiera mojegp wianka..........pierwszy raz w zyciu bede robic, na razie gromadze materiałyu, wczoraj kupiam pistolet do kelju i może w wekkend...... jak mi wyjdzie cos co da sie ogladac to pokaże na forum...
Ale twoje ładne !

Małgosiu, korę brzozową zbierałam przez cały rok, M kilka razy chciał ją spalić, bo nie wiedziałam do czego ją wykorzystam. Tak przy okazji różnych zakupów dorzucam do koszyka jakąś drobnostkę typu cynamon i często po jakimś czasie wykorzystuję do czegoś. Uważaj z klejem, ja już poparzenie zaliczyłam
Pozdrawiam
Welka 16:48, 11 gru 2013

asc napisał(a)
No i jasne dlaczego Cię nie było na Forum... ręce zajęte czymś innym....
Kora brzozowa na wianku super wygląda

Teraz ręce zajęte bombkami, jeszcze z 15 do zrobienia, a w piątek po południu z dziećmi szkolnymi robienie bombek, z 20 osób się zapisało i z nauczycielką wariatką będą siedzieć i wbijać cekiny w kulki styropianowe
Gwiazdki z kory kupiłam, bo wycinanie to nie moja mocna strona, resztę zabierałam z opału.
Pozdrawiam
Welka 16:50, 11 gru 2013

irena_milek napisał(a)
Wszystkie wianki przecudne, aleś się napracowałaś, na 100% wszyscy się ucieszą a gdzie tę korę zdobyłaś, fajny dodatek do całości
Pozdrawiam Ewelinko

Irenko, ja jestem zbieraczem różnych takich pierdółek , a to jakaś wstążeczka z bukietu, a to jakiś listek, a to kawałek kory - ta brzozowa przeleżała przy piecu rok czasu zanim znalazła zastosowanie
Pozdrawiam