Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

Bogdzia 18:07, 02 lis 2012

Piekne zdjecia ten staw i na kasztany tez zwróciłam uwagę. Dobrze że już jestes w domu.
eliza3 18:17, 02 lis 2012

asc napisał(a)
Ale kasztany wyglądają na zdrowe.. co jest ewenementem, bo zwykle wszystkie są chore... Wiec park może opuszczony i zaniedbany, ale kasztany się trzymają dzielnie.... Jako dziecko widzę, że nie miałąś kłopotów z uzbieraniem kasztanów na zrobienie ludzików

Aleja kasztanowa to najpiękniejsze miejsce parku, kiedy jesienią się spacerowało zawsze coś spadło na głowę, oj zbierało się kasztany, może dlatego do tej pory tak je lubię ...
eliza3 18:23, 02 lis 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Ma urok, choć zapuszczenie boli jakoś tak i dotyka osobiście.

Górna część parku, z aleją kasztanową jeszcze jakoś wygląda, bo w pałacyku mieszkają dwie rodziny, ale dolna część z dwoma stawami zarasta z roku na rok coraz bardziej...
eliza3 18:27, 02 lis 2012

Bogdzia napisał(a)
Piekne zdjecia ten staw i na kasztany tez zwróciłam uwagę. Dobrze że już jestes w domu.

Kiedyś to był piękny staw, jeździliśmy na nim na łyżwach, i były w nim ryby... szkoda.
popcorn 19:13, 02 lis 2012

Fajnie że jesteś; kasztany suuper!!
eliza3 19:17, 02 lis 2012

popcarol napisał(a)
Fajnie że jesteś; kasztany suuper!!
Ja też się cieszę, nie ma jak w domu i wieczorek z Wami
monteverde 19:57, 02 lis 2012

Ale zdjęcia wierzb nad stawami ślicznie Ci wyszły
akanta 20:35, 02 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Dziewczyny Aniu an-tre, Aniu asc, Irenko, Betysiu, Ewo, Urszulko bardzo Wam dziekuję, za życzenia szczęśliwej podróży, jak widać wróciłam zdrowa i cała, więc Wasze życzenia miały moc Dziękuję, za Wasze wizyty i jeszcze kilka fotek ze starego zapuszczonego parku, chociaż taki też ma swój klimat...

Piękne zdjęcia- wierzby kłaniaja się wodzie.Tak lubię takie może życiem przygięte drzewa jest coś w nich z losu człowieka.Swoich też nie prostowałam ,pozostawiłam jako jego symbole.Dziękuje za wizyty i tak pochlebne słowa ,tak mi miło Elizo.Nasiąkłam takimi widokami w dzieciństwie ,i pewnie ono ma odbicie w moim ogrodzie.
majkel0326 20:42, 02 lis 2012

Elu,park może opuszczony,ale bardzo klimatyczny.Fajne zdjęcia!
eliza3 20:55, 02 lis 2012

Akanto wierzby płaczące zawsze będą mi się kojarzyły z dzieciństwem. Są piękne i malownicze i lubię na nie patrzeć... tak pięknie napisałaś, że przygięte życiem mają coś z losu człowieka. To smutne skojarzenie, ale może w takim dniu jak dzisiejszy bardzo trafne i odpowiednie.
Mnie kojarzą się jeszcze ze spacerami z ojcem, którego pożegnałam wiele lat temu, robił gwizdki ze świeżych gałązek wierzbowych i zawsze miałam z tego wiele uciechy... ot, takie małe wspomnienie, kiedy spacerowałam wśród starych stawów i wierzb...