Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

krisec 20:09, 17 gru 2012

Spóźnione graty, kwiatuszka ślę, pozdrawiam.

eliza3 20:17, 17 gru 2012

Kindzia napisał(a)
U Ciebie chociaż jeszcze rano śnieg na trawie leżał, u nas już wczoraj trawka zieloniutka była

A może by tak masową produkcję choinkowych aniołków uruchomisz? Ja się już do kolejki zapisuję!

Trochę tego śniegu było, więc się topi powoli, ale już prawie go nie ma.

Masz jak w banku
eliza3 20:17, 17 gru 2012

Krzysztof dziękuję.
gierczusia 22:05, 17 gru 2012

Elżbieto imienniczko witaj ... Właśnie pospacerowałam po Twoim ogrodzie, o którym piszesz : niewielki.... Gdzież on niewielki , skoro tyle cudeniek się w nim mieści .. przepiękny rh ( może zdradzisz jakieś tajemnice związane z uprawą ) i pieriski , które uwielbiam Prześliczna rabata z hortensja.... A ten anioł ... Z przecudownymi malutkimi raczkami i plisowaną białą sukieneczką mamusiuuuuu... Ja jeszcze wiankow nie zdążyłam zrobić a tu mi się znów anioła zachciewa ps . Dostałam kiedyś podobnego ale z dyndającymi nogami z drutu, a na końcu ... Wielkie różowe stopy Pozdrawiam przedświątecznie
Urszulla 22:08, 17 gru 2012

Elu- zgłaszam że jutro zapytam w papierniczym o farbki akrylowe, bo jadę do miasta (w Auchanie nie było). A mogą być takie malarskie jak pokój się maluje?
kasik778 22:09, 17 gru 2012

Piękny ten najnowszy aniołek, cudo, jak będziesz ich miała za dużo podeślij do mnie, znajdę im zaciszny kącik
EPODLAS 22:37, 17 gru 2012

Zakochałam się w tym aniołku - śliczny.

wiunia 00:03, 18 gru 2012

Elizko aniołki są prześliczne!!!
(Mocowanie świeczki w stroiku u mnie pokazałam ) Pozdrawiam serdecznie
Kindzia 09:57, 18 gru 2012

eliza3 napisał(a)

U Ciebie chociaż jeszcze rano śnieg na trawie leżał, u nas już wczoraj trawka zieloniutka była

A może by tak masową produkcję choinkowych aniołków uruchomisz? Ja się już do kolejki zapisuję!

Trochę tego śniegu było, więc się topi powoli, ale już prawie go nie ma.

Masz jak w banku

Już się cieszę

Miłego dnia Elu
eliza3 11:01, 18 gru 2012

gierczusia napisał(a)
Elżbieto imienniczko witaj ... Właśnie pospacerowałam po Twoim ogrodzie, o którym piszesz : niewielki.... Gdzież on niewielki , skoro tyle cudeniek się w nim mieści .. przepiękny rh ( może zdradzisz jakieś tajemnice związane z uprawą ) i pieriski , które uwielbiam Prześliczna rabata z hortensja.... A ten anioł ... Z przecudownymi malutkimi raczkami i plisowaną białą sukieneczką mamusiuuuuu... Ja jeszcze wiankow nie zdążyłam zrobić a tu mi się znów anioła zachciewa ps . Dostałam kiedyś podobnego ale z dyndającymi nogami z drutu, a na końcu ... Wielkie różowe stopy Pozdrawiam przedświątecznie

Miło mi, że zajrzałaś i coś ci się u mnie spodobało, mój przydomowy ogródek jest niewielki w porównaniu z cudnymi ogrodami naszych forumowiczów. Najwięcej doświadczenia w uprawie rh ma Bogdzia z rododendronowego ogrodu, ja też u niej szukam rad.
Dziękuję za pochwałę aniołków, u nas wiele ogrodowiczan ma drugie hobby, jest nawet odpowiedni wątek, zobacz jakie tam cuda. Pozdrawiam.