Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 16:34, 20 gru 2012

Urszulko, Kasiu, Bożenko, Irenko bardzo serdecznie Was pozdrawiam i dziękuję za ślad U nas śnieg znikł i moim marzeniem jest, aby spadł na Święta, mrozi niemiłosiernie, w nos szczypie...ale śniegu nie widać, czekam cierpliwie, mówią, że spadnie.
eliza3 16:41, 20 gru 2012

asc napisał(a)

No nie z wszystkich ozdób świątecznych to Twoje aniołki mi się najbardziej podobają...... wszystkie prace są piękne.. ale jakbym miała coś sobie wziąć z Ogrodowiska z ozdób świątecznych... to albo zabieram Twoje aniołki

Aniu, to co napisałaś, jest dla mnie cudownym prezentem świątecznym, jest mi niezmiernie miło.
Jeżeli będzie nam pisane się spotkać to masz jak w banku jednego, wszak anioły to ozdoba całoroczna
eliza3 16:53, 20 gru 2012

Wszystkim gościom życzę cudownych i białych Świąt Bożego Narodzenia, aby były radosne, szczęśliwe i spędzone wśród najbliższych.
Życzę Wam dużo zdrowia, pięknych ogrodów i spełnienia marzeń i tych dużych i tych malutkich.

http://www.youtube.com/watch?v=lQEv6OPsvfY
Celina 19:12, 20 gru 2012

Elizko to ja Tobie też życzenia złożę.
Oby każdy dzień był dla Ciebie dobry a plany które snujesz -nie tylko te ogrodowiskowe- spełniały się.
I co najwazniejsze Elizko, duuuuużo zdrowka
A ponieważ śniegu u nas brak, to mam dla Ciebie kolorek biały w kwieciu Pozdrawiam serdecznie

an_tre 20:23, 20 gru 2012

Elu pozdrawiam serdecznie i życzę magicznych Świąt
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
EPODLAS 21:13, 20 gru 2012

Elizo, ja się za śledziki jutro zabieram. Zrobię między innymi te śledzie po duńsku, przepis w kuchni ogrodowej. U nas zero śniegu, dobrze że w domu dekoracje świąteczne robią nastrój.
Kindzia 09:30, 21 gru 2012

Już jadę, to dzisiaj życzenia składam

Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie,
Niech Cię aniołek ode mnie uściśnie,
I przekaże serdeczne życzenia,
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia.

dorkow0 10:55, 21 gru 2012

Witaj Elizo... Dziękuję pięknie za odwiedziny i zapraszam jeszcze...
A skoro idą święta, to składam Ci życzenia, oby były jak najlepsze...
eliza3 18:57, 21 gru 2012

Celinko, Aniu, Bożenko, Kasiu, Dorotko bardzo dziękuję za życzenia świąteczne i dla Was też ślę życzenia cudownych i magicznych Świąt.
Biegnę do zajęć, a dla Was zostawiam gwiazdę.

Mala_Mi 18:59, 21 gru 2012

eliza3 napisał(a)

No nie z wszystkich ozdób świątecznych to Twoje aniołki mi się najbardziej podobają...... wszystkie prace są piękne.. ale jakbym miała coś sobie wziąć z Ogrodowiska z ozdób świątecznych... to albo zabieram Twoje aniołki

Aniu, to co napisałaś, jest dla mnie cudownym prezentem świątecznym, jest mi niezmiernie miło.
Jeżeli będzie nam pisane się spotkać to masz jak w banku jednego, wszak anioły to ozdoba całoroczna

Trzymam za słowo..