Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

Gosiniak 15:51, 24 sty 2013

eliza3 napisał(a)

Ja też miałam problem ze spadającym śniegiem, płotki przeciwśniegowe załatwiły sprawę

M twierdzi, że u nas przy takiej powierzchni dachu płotki nie zdały by egzaminu... ??? Nie wiem... nie znam się...

Ja nie mam na całym dachu, tylko przy garażu od strony bramy wjazdowej, bo tam niebezpiecznie było i dokładnie z drugiej strony, ale nie przez całą długość dachu tylko tam gdzie rabata.
Jak tam zaplanowałam rabatę, a po zimie dziura od spadającego śniegu w ziemi była wyryta, to postanowiłam zrobić, bałam się o roślinki.
eliza3 15:59, 24 sty 2013

Gosiniak napisał(a)

Ja też miałam problem ze spadającym śniegiem, płotki przeciwśniegowe załatwiły sprawę

M twierdzi, że u nas przy takiej powierzchni dachu płotki nie zdały by egzaminu... ??? Nie wiem... nie znam się...

Ja nie mam na całym dachu, tylko przy garażu od strony bramy wjazdowej, bo tam niebezpiecznie było i dokładnie z drugiej strony, ale nie przez całą długość dachu tylko tam gdzie rabata.
Jak tam zaplanowałam rabatę, a po zimie dziura od spadającego śniegu w ziemi była wyryta, to postanowiłam zrobić, bałam się o roślinki.

W takim razie muszę jeszcze raz przegadać sprawę i poczytać, aby mieć argumenty
dorkow0 17:32, 24 sty 2013

Gosia, sorki, że u Elizy, o jakich płotkach Ty mówisz...? Ja mam na dachu śniegołapy, żeby mi śnieg nie niszczył nasadzeń i nie zabił nikogo, bo powierzchnia dachu spora jest... to chyba nie to samo jest...?
eliza3 17:54, 24 sty 2013

dorkow0 napisał(a)
Gosia, sorki, że u Elizy, o jakich płotkach Ty mówisz...? Ja mam na dachu śniegołapy, żeby mi śnieg nie niszczył nasadzeń i nie zabił nikogo, bo powierzchnia dachu spora jest... to chyba nie to samo jest...?

Jak zwał tak zwał, chodzi o to samo, przecież śniegołapy wyglądają jak płotki... czyż nie?
dorkow0 17:58, 24 sty 2013

Dzięki piękne... Bo już się denerwowałam, że coś nie tak mam na dachu...
Enya73 18:03, 24 sty 2013

A ja ślimaki ręcznie zbieram zaraz po deszczu, wyłażą same i fru z nimi do stawu, tam żaby, ryby i zaskrońce mają ucztę

Pozdrawiam ciepło Elu
eliza3 18:14, 24 sty 2013

Enya73 napisał(a)
A ja ślimaki ręcznie zbieram zaraz po deszczu, wyłażą same i fru z nimi do stawu, tam żaby, ryby i zaskrońce mają ucztę

Pozdrawiam ciepło Elu

Nie mam stawu... buuu i mieć nie będę... buuu... za mały ogród
Pozdrawiam.
Ewa 18:15, 24 sty 2013

Ja tez miałam atak slimaków 2 lata temu. Koszmar straszny to był, ale w ubiegłym roku wcale, więc szybko zapomniałam
I też chce lato choć na zdjęciach hihihi
Pozdrawiam
eliza3 18:20, 24 sty 2013

Ewa napisał(a)
Ja tez miałam atak slimaków 2 lata temu. Koszmar straszny to był, ale w ubiegłym roku wcale, więc szybko zapomniałam
I też chce lato choć na zdjęciach hihihi
Pozdrawiam

Witaj Ewuś, ja chciałabym zapomnieć o nich na zawsze. Jak dobrze wstać skoro świt i zobaczyć ulubione kwiatki na rabatce, a nie badylki...
Skoro chcesz kwiatki, to proszę, goździki brodate w ubiegłym roku poszalały

Enya73 18:22, 24 sty 2013

To może ci prześlę chociaż moje żaby i zaskrońce?