Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

hanka_andrus 14:45, 21 lut 2013

No to na okrasę masz trochę moich! Miłego dnia!

eliza3 14:52, 21 lut 2013

Dziękuję Haniu, śliczne, a mnie się wydawało, że białe najpiękniejsze... chyba trzeba zweryfikować myślenie...
Urszulla 16:11, 21 lut 2013

Elu- czytałam u Basi że się nakręciłaś powojnikami
Och ile ja bym rzeczy kupiła to nie masz pojęcia cierpliwość ćwiczę
eliza3 16:23, 21 lut 2013

Urszulla napisał(a)
Elu- czytałam u Basi że się nakręciłaś powojnikami
Och ile ja bym rzeczy kupiła to nie masz pojęcia cierpliwość ćwiczę

Jeden powojnik na pewno kupię, bo już mam dla niego miejsce, a potem się zobaczy... może sukcesywnie co roku będę dosadzać, ale najpierw muszę sprawdzić czy u mnie się zadomowią, bo różnie z tym bywa.
Urszulla 18:49, 21 lut 2013

Mi radzono wybierać z włoskich (grupa Viticella). Tylko ja nie mam na razie koncepcji na takie do gruntu i nie chcę szaleć z nimi, a pomyślałam o takich do donic, żeby mogły stać gdzie sobie wymarzę.
I piękny niebieski Ania Monte ostatnio pokazywała
eliza3 19:04, 21 lut 2013

Urszulla napisał(a)
Mi radzono wybierać z włoskich (grupa Viticella). Tylko ja nie mam na razie koncepcji na takie do gruntu i nie chcę szaleć z nimi, a pomyślałam o takich do donic, żeby mogły stać gdzie sobie wymarzę.
I piękny niebieski Ania Monte ostatnio pokazywała

Obejrzałam te włoskie, są piękne, tylko czym tu się kierować jak się ma tyle do wyboru.
Wiesz, ten pomysł z powojnikiem w donicy bardzo mi się podoba, bo wtedy faktycznie można przestawiać i wybrać najlepsze miejsce. Będę zaglądać do Ciebie, bo twoje pomysły to można w ciemno brać.
Kindzia 20:19, 21 lut 2013

eliza3 napisał(a)

Kasiu, ja swoich nie dzielę, może dlatego dochowałam się takiej kępy. Popatrzę wiosną, jak będzie jakaś sadzonka na boczku to masz jak w banku Czasami od korzonków gdzieś wyrośnie jakiś młody, w ten sposób dochowałam się trzech kęp.

Aaa, czyli można wielgachne dzielić. Właśnie nie wiedziałam jak. Powiadasz, że także dzieci im się zdarzają? Może coś się wykluje, to pierwsza w kolejce stoję
an_tre 20:25, 21 lut 2013

Elu lubisz floksy tak jak ja dodam ci trochę koloru do białych, dobrze?
...może trochę delikatnego różu...

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
eliza3 20:38, 21 lut 2013

Aniu bardzo piękny floks, dziękuję, ten róż faktycznie delikatny. Floksy to piękne kwiaty i dobrze, że są w naszych ogrodach.
an_tre 20:42, 21 lut 2013

Mam trochę i o mocniejszych kolorkach, niektóre wstawiłam u siebie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies