Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

Debra 17:58, 02 lis 2013

eliza3 napisał(a)

Byłam, widziałam, wcale się nie dziwię, że jest dla Ciebie najpiękniejszy. 15 lat na dużego psa to sporo, ale po wizycie u fryzjera wygląda bardzo przystojnie

Elu, to ogromnie dużo dla psa tej wielkosci. To niemal cud, że on jest i to jest w takiej formie.

Najgorsze jest to, że ja wiem co mnie czeka niebawem....
EPODLAS 12:42, 03 lis 2013

Elizo, pozdrawiam niedzielnie. U nas całkiem fajna pogoda, słońca nie ma ale jest jak na tą porę roku ciepło. Po obiadku biorę Misie i idę na spacer.
Kindzia 12:55, 03 lis 2013

Berneńczyk to duży, masywny pies pasterski. Przyjacielski, oddany, mądry. Trochę w łatki Kawał psa. Wygoogluj sobie, zobaczysz jaki ślicznościowiec
gierczusia 15:52, 03 lis 2013

Kindzia napisał(a)
Berneńczyk to duży, masywny pies pasterski. Przyjacielski, oddany, mądry. Trochę w łatki Kawał psa. Wygoogluj sobie, zobaczysz jaki ślicznościowiec

Noo i znów się czegoś naumiałam... ... Nie wiedziałam co to za rasa
gierczusia 15:56, 03 lis 2013

eliza3 napisał(a)

Pieski rzeczywiście fajne i każdy z innym temperamentem

No popatrz. kto by pomyślał, że juka nas zbliży Jak by to nie brzmiało

Psiury niemożliwe ... A ten hart co tak sobie łaskawie leży pod rodkiem ... Boski

Ps. Mam nadzieję ,że z głupoty ,bądż niewiedzy rasy nie pomyliłam
eliza3 19:07, 04 lis 2013

Debra napisał(a)

Elu, to ogromnie dużo dla psa tej wielkosci. To niemal cud, że on jest i to jest w takiej formie.

Najgorsze jest to, że ja wiem co mnie czeka niebawem....

Debro, nie myśl o tym... ciesz się, że piesek jest jeszcze z Wami i merda ogonem gdy Cię widzi
Debra 19:12, 04 lis 2013

eliza3 napisał(a)

Debro, nie myśl o tym... ciesz się, że piesek jest jeszcze z Wami i merda ogonem gdy Cię widzi

Tak właśnie robię, ale czasem w jakiś paskudny listopadowy dzień jednak dopadają nas rozmaite smuteczki...
Szczególnie że teraz jesień jest naprawdę z nami, jeszcze nadal ładnie, ale ...
No dobrze że chociaż mrozów nie widać na horyzoncie
eliza3 19:13, 04 lis 2013

EPODLAS napisał(a)
Elizo, pozdrawiam niedzielnie. U nas całkiem fajna pogoda, słońca nie ma ale jest jak na tą porę roku ciepło. Po obiadku biorę Misie i idę na spacer.

U nas niedziela była deszczowa, ale nie przeszkadzało mi to, bo ogród czekał na deszcz Dzisiaj już słonko prześwitywało, ale było chłodno.
Pozdrawiam Bożenko.
eliza3 19:20, 04 lis 2013

Kindzia napisał(a)

Widziałam, piękny piesio Wcale się nie dziwię, że Ci się spodobał
eliza3 19:26, 04 lis 2013

gierczusia napisał(a)

Psiury niemożliwe ... A ten hart co tak sobie łaskawie leży pod rodkiem ... Boski

Ps. Mam nadzieję ,że z głupoty ,bądż niewiedzy rasy nie pomyliłam

Elu, masz rację, to hart rosyjski - Borzoj. Pies dostojny i nieufny, trzeba się do niego przekonać, bo uroda też nie dla każdego