Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja największa pasja - ogród

Moja największa pasja - ogród

Milka 12:57, 29 gru 2012

Też mnie syn na Hobbita ciągnie, jak się wykuruje..idziemy, lubię takie filmy
Kasiu pozdrawiam
Urszulla 13:04, 29 gru 2012

Czytam... u Ciebie kinowo się zrobiło ja do kina nie chodzę.....jedynie z młodzieżą i to mi musi wystarczyć. Hobbit?? no nie wiem ....czy bym wybrała....podziwiam tych których taka fantazy pociąga.....mój S. w 5 klasie miał jako lekturę obowiązkową.....męczył się z czytaniem okropnie.....zresztą jak cała klasa..... Pani z polskiego stwierdziła że jeszcze nie miała takich narzekaczy na tę lekturę.
kasik778 15:48, 29 gru 2012

irena_milek napisał(a)
Też mnie syn na Hobbita ciągnie, jak się wykuruje..idziemy, lubię takie filmy
Kasiu pozdrawiam

pozdrawiam Irenko, kuruj się, ja idę w niedzielę
kasik778 15:49, 29 gru 2012

Urszulla napisał(a)
Czytam... u Ciebie kinowo się zrobiło ja do kina nie chodzę.....jedynie z młodzieżą i to mi musi wystarczyć. Hobbit?? no nie wiem ....czy bym wybrała....podziwiam tych których taka fantazy pociąga.....mój S. w 5 klasie miał jako lekturę obowiązkową.....męczył się z czytaniem okropnie.....zresztą jak cała klasa..... Pani z polskiego stwierdziła że jeszcze nie miała takich narzekaczy na tę lekturę.

Ula no właśnie ja lubię fantasy, więc Hobbita z przyjemnością obejrzę próbowałam przeczytać Władcę Pierścieni, ale nie dałam rady... film za to bardzo mi się podobał
kasik778 15:51, 29 gru 2012

Wstawię kilka fotek z ostatniego wyjazdu na narty, fotki słabej jakości, bo nie wzięłam lustrzanki, tylko mój kompakt, który jest totalnym niewypałem i robi bardzo słabe zdjęcia, ale cóż, przynajmniej śnieg widać
Byłam w Wiśle na tym stoku pierwszy raz i jestem bardzo z niego zadowolona

kasik778 15:55, 29 gru 2012

mam nadzieję, że siostra nie obrazi się za te fotki

Madzenka 17:07, 29 gru 2012

Kasik nie drażnij lwa tym stokiem!
malwes 17:55, 29 gru 2012

Kasiku,
Hobbita mogę polecić, choć to zupełnie inne klimaty niż Władca - ale reżyseria i zdjęcia świetne. Jeśli chodzi o pójście z dzieckiem to trzeba być ostrożnym bo walki z orkami i goblinami są dosyć drastyczne ( nawet jak dla dziecka 10-letniego wg mnie, to znaczy nie przestraszą ale ja ogólnie uważam, że odcinanie głów, podrzynanie gardeł itp to nie klimaty dziecięce).
Ja byłam zaskoczona bo z powodu natłoku pracy od dawna nie byłam w necie i umknął mi fakt, że Hobbit ma mieć 3 odcinki - byłam przekonana, że ta mała książeczka wystarczy na jeden.

Kasia, ode mnie przyjmij proszę najserdeczniejsze życzenia - niech Nowy Rok obfituje czym tylko może i niech przyniesie jak najwięcej życiowych radości.

Pozdrawiam
Gosia
Kindzia 19:34, 29 gru 2012

Ale zima była piękna Ciekawe kiedy śnieg wróci.
Bawcie się dobrze jutro
eliza3 20:32, 29 gru 2012

Witaj Kasiu poświątecznie, życzę udanego wyjścia do kina i udanej niedzieli.