Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja największa pasja - ogród

Moja największa pasja - ogród

Milka 17:41, 16 sie 2012

poczytałam dywagacje na temat natury
tu wszyscy zakręceni, zakochani w ogrodach, wspaniali ludzie i jeszcze lepsze spotkania
a więc jesteś normaalna w tej grupie, inni co tak nie nawijają o ogrodach i roślinach, patrzą na nas, conajmniej podejrzanie
kasik778 18:50, 16 sie 2012

Irenko bardzo się cieszę, ze tu właśnie są tacy ludzie, z którymi można bez obaw porozmawiać o ogrodach i innych roslinkowych sprawach, wiem, ze te tematy są tu po prostu dla każdego ważne, w życiu codziennym bardzo mi tego brakuje, jakoś tam mało osób w moim otoczeniu jest pasjonatami roslin
EPODLAS 20:08, 16 sie 2012

Kasik to jestem w waszym klubie. Też kocham zwierzęta, wprawdzie mam małą sunię 10 letnią, ale przedtem miałam też sunie. Oba moje pieski to zwykłe kundelki wzięte ze schroniska. Kiedyś miałam jeszcze pieska jako nastolatka. Mam małe mieszkanie i dlatego nie mogę mieć więcej zwierząt. Ale jestem bardzo uczulona i wściekła na kogoś kto krzywdzi zwierzęta.
Kindzia 20:09, 16 sie 2012

Kasiku! To jednak prawda! Świat jest mały. I na dodatek chyba się spotkamy u Kapiasów? Bardzo się cieszę
Twój ogród już trochę znam
Anita1978 20:13, 16 sie 2012

Ja też dołączam do grona
rośliny i zwierzęta dają mi spokój wewnętrzny...bo ludzie to czasem zbyt...okrutni są niestety...
dzisiaj była u mnie sąsiadka-znalazła koło domu suczkę szczenną-zagłodzoną prawie, bez szans na poród naturalny-właśnie jest z nią u weta...jak to dobrze, że są TACY ludzie jeszcze
kasik778 20:15, 16 sie 2012

Kindzia napisał(a)
Kasiku! To jednak prawda! Świat jest mały. I na dodatek chyba się spotkamy u Kapiasów? Bardzo się cieszę
Twój ogród już trochę znam

tak mojego ogrodu nie musisz poznawać
bardzo się cieszę, że jednak się zdecydowałaś, będę cię oczywiście odwiedzać
fajnie, ze się spotkamy, z tego co wiem to będzie też siaaska, tak że będzie już trójka z zielonych blogów
czytałam u Elizy, ze twój wnuczek ma 40 stopni gorączki mój ma od poniedziałku 39, ale u mnie jest horrorek ząbkowania

mam nadzieję, że niedługo się polepszy...
kasik778 20:22, 16 sie 2012

EPODLAS napisał(a)
Kasik to jestem w waszym klubie. Też kocham zwierzęta, wprawdzie mam małą sunię 10 letnią, ale przedtem miałam też sunie. Oba moje pieski to zwykłe kundelki wzięte ze schroniska. Kiedyś miałam jeszcze pieska jako nastolatka. Mam małe mieszkanie i dlatego nie mogę mieć więcej zwierząt. Ale jestem bardzo uczulona i wściekła na kogoś kto krzywdzi zwierzęta.

ja zawsze byłam wielbicielką zwierząt

a o ludziach krzywdzących zwierzęta, grrrrr to nawet nie powiem co bym takiemu zrobiła....

jak się wabi twoja suczka?
kasik778 20:27, 16 sie 2012

Anita1978 napisał(a)
Ja też dołączam do grona
rośliny i zwierzęta dają mi spokój wewnętrzny...bo ludzie to czasem zbyt...okrutni są niestety...
dzisiaj była u mnie sąsiadka-znalazła koło domu suczkę szczenną-zagłodzoną prawie, bez szans na poród naturalny-właśnie jest z nią u weta...jak to dobrze, że są TACY ludzie jeszcze

całe szczęście, że ją uratowała...
to dobrze, że są ludzie, którym nie jest obojętny los zwierząt, ja zawsze miałam pełno zwierząt w domu, w zasadzie nie pamiętam okresu bez żadnych milusińskich
codziennie jak idę do moich rodziców widuję na naszej uliczce wiewiórki, dostają orzechy bardzo się do nas przyzwyczaiły, a juz nie wyobrażam sobie, ze moze ich nie być
Kindzia 20:36, 16 sie 2012

MilenaP 21:21, 16 sie 2012

No to ja też napiszę, że uwielbiam psy. Jak to moja mama mówi - "psiara na całego". Jak byłam mała to wszystkie przybłędy przyprowadzałam do domu Teraz mam moją szaloną suczkę. Ma na imię Gaga i uwielbia jak do niej mówię "ty jędzo"