Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja największa pasja - ogród

Moja największa pasja - ogród

Mala_Mi 22:10, 16 sie 2012

O.... ciekawie sie zrobiło .. muszę tu wrócić....

Karelski na niedzwiedzie... jeden z faworytów do ewentulanego następnego psa...... jak czytłam ma te zaletę, że nie czuć go psem..... zainteresowałąm sietą rasą, bo z weterynarką keidyśzastanaiwałyśmy z jaką rasą może być mieszany mój.. i jeden z typów to był karelczyk
Ale kasikowi nie beziemy już zasmiecać wątku...
Kasika psiunki też słodkie...
kasik778 22:21, 16 sie 2012

reni czyli masz kulturalnego psa, jeśli jeździsz z nim na wakacje, bo mój M jak pojechał na ryby z Larą to próbowała ugryźć innego wędkarza
kasik778 22:26, 16 sie 2012

asc napisał(a)
O.... ciekawie sie zrobiło .. muszę tu wrócić....

Karelski na niedzwiedzie... jeden z faworytów do ewentulanego następnego psa...... jak czytłam ma te zaletę, że nie czuć go psem..... zainteresowałąm sietą rasą, bo z weterynarką keidyśzastanaiwałyśmy z jaką rasą może być mieszany mój.. i jeden z typów to był karelczyk
Ale kasikowi nie beziemy już zasmiecać wątku...
Kasika psiunki też słodkie...

ja przyznaję się, ze nie znam tej rasy, ale już teraz szybko przeczytałam streszczenie, bardzo ciekawa rasa, piszą, że z tymi psami poluje się w Skandynawii na łosie a w Polsce na dziki
Kuklik 22:34, 16 sie 2012

Witaj zachwyciły mnie te kule z tuj, u mnie trzy czekają na cięcie... coś w tym roku nie mogę się zebrać...oczywiście teraz już kul nie przypominają.
Pochodziłam po Twoim ogrodzie i znalazłam świetny kołowrotek kompostownik też super.
Będę zaglądać
eliza3 22:35, 16 sie 2012

Witam, nie mogę się włączyć w rozmowę o pieskach, bo tymczasowo nie mam. Poprzedni zmarł po operacji, na nowego nie mogę się zdecydować, ale jak tak pięknie piszecie to chyba już czas...
kasik778 22:38, 16 sie 2012

Kuklik napisał(a)
Witaj zachwyciły mnie te kule z tuj, u mnie trzy czekają na cięcie... coś w tym roku nie mogę się zebrać...oczywiście teraz już kul nie przypominają.
Pochodziłam po Twoim ogrodzie i znalazłam świetny kołowrotek kompostownik też super.
Będę zaglądać

witam i zapraszam gorąco, kołowrotek był niechciany, więc się nim zaopiekowaliśmy
Fajna ozdoba rabaty, tuje ciął M pierwszy raz od 10 lat, ale miał stresa...

a kompostownik duzy jest ale trzeba koniecznie go zasłonić, bo mi włazi w każde zdjęcie
kasik778 22:40, 16 sie 2012

eliza3 napisał(a)
Witam, nie mogę się włączyć w rozmowę o pieskach, bo tymczasowo nie mam. Poprzedni zmarł po operacji, na nowego nie mogę się zdecydować, ale jak tak pięknie piszecie to chyba już czas...

każdy ma indywidualnie swój czas żałoby, jeśli już dla ciebie odpowiednia chwila to kup lub przygarnij ze schroniska, bo bez zwierząt to jednak jakoś tak dziwnie...
Welka 22:43, 16 sie 2012

Tak z małą zazdrością czytam o waszych psiakach, już też chciałabym mieć swojego wilczura, ale bez ogrodzenia jest to na razie "chciejstwem"
kasik778 22:47, 16 sie 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Tak z małą zazdrością czytam o waszych psiakach, już też chciałabym mieć swojego wilczura, ale bez ogrodzenia jest to na razie "chciejstwem"

moje są po tresurze, nie wolno im ruszyć się poza bramę, kiedy np wjeżdżam autem, ale Hera to taki przekorny pies, że i tak co jakiś czas próbuje, a nuż nic nie powiem...
Kuklik 22:48, 16 sie 2012

A wy tu o psach? A ja z tymi tujami ,bo czytałam od początku
Chciałyście labradora? Proszę bardzo