Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Urszulla 00:00, 30 gru 2012

Kasiu poczytałam.....zmagania brukowe u mnie M. planuje z niesortu granitowego układać w przyszłości.....wychodzi taniej jeśli się potrafi samemu......a u nas też duża powierzchnia wychodzi.....nie wiem czy firma chciałaby się bawić w takie układanie....łatwiej im jest z większych elementów, prostych ...bo szybciej idzie......pomysł Ani z Lecę w kulki niezły.

A propos szopki.....jak będziesz w Pszczynie weź dzieci do też Strumienia.....masz przecież niedaleko i napisz jak u żubrów było
Enya73 09:11, 30 gru 2012

Kindzia napisał(a)
I poranne zdjęcia ze spaceru z psem

Miłego dnia

Przepiękne zdjęcia Kasiu! Pozdrawiam Was serdecznie
JulkAd 09:26, 30 gru 2012

Miłej niedzieli Kasiu
eliza3 14:53, 30 gru 2012

Kasiu, życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze na Nowy Rok. Przede wszystkim dużo zdrowia, bo ono zawsze jest najważniejsze, życzę Ci, aby ten rok przyniósł Ci spełnienie Twoich planów i tych zawodowych i tych ogrodowych. Plany masz duże, więc życzę Ci wspaniałych realizacji i zadowolenia. Ponad to dużo uśmiechu i pogody ducha dla Ciebie i dla rodziny i oczywiście udanej zabawy sylwestrowej.
Urszulla 15:04, 30 gru 2012

Życzę Ci wytrwałości w budowie, zdrowia w prowadzeniu dwóch domów, spełniania marzeń ogrodowych i wszystkich drobnych pragnień w Nowym Roku 2013.

Kindzia 19:55, 30 gru 2012

JulkAd napisał(a)
Kasiu witam wieczornie...ja u siebie kostkę sama kładłam, ale pisałam już, że był to malenki kawałek...i u mnie jest kostka granitowa, ale na powierzchni 200m2 to są już koszty spore, więc nie dziwię Ci się, że masz takie wymagania...bo to nie tylko pieniądze, ale i inwestycja na lata. Ja sporo naoglądałam się tej kostki. Nie wiem czy cosik poradzę, ale jeżeli masz zamiar wkomponować beżowy żwirek w rabaty (mam na myśli okolice ciurkadełka - chyba dobrze pamiętam?) to podejrzewam, że kostka też w beżach będzie?....jeżeli tak to odwiedź Anię z "Lecę w kulki", bo kostka u niej jest bardzo prosta za to bardzo elegancko się prezentuje...ja bym szła w ten deseń, ale.....jak zawsze to Twój ogród

edit:...super masz ten widok na spacerze, ja gdzie nie wyjdę z "piesą" to wszędzie sąsiedzi wschodu i zachodu nie ujrzysz

Wiem, z tego co pamiętam 5 m2...u nas dużo tego wychodzi...myślę, że koło 30 tys. będzie Dlatego myślałam, że będzie kompleksowo, tak jak trzeba. Do tej pory mieliśmy szczęście...Jednak sama zabrać za to się muszę. Trochę weny trzeba. Otatnio projektowałam łazienkę u mnie w pracy...i pochwalę się, wszyscy kontrahenci pytają kto ją prokektował? Wygląda na to, że nieźle wyszło, ale po projektowaniu naszych domowych łazienek mam wprawę...Nigdy nie brałam się za kostkę...Widocznie trzeba
U nas dużo przestrzeni, pola i pola, czasem lasek, do gór 20 km, tak jak chciałam, nic nas nie ogranicza...Fajne miejsce, moglibyśmy stąd nie wyjeżdżać...
Musze odwiedzić Anię...
Kindzia 19:58, 30 gru 2012

Enya73 napisał(a)

I poranne zdjęcia ze spaceru z psem

Miłego dnia

Przepiękne zdjęcia Kasiu! Pozdrawiam Was serdecznie

To Grzesia komórkowe dzieło, ma talent chłopak...zresztą ma nawet nagrody za zdjęcia, tylko, że wtedy aparatem robił...Wolę jednak, żeby teraz skupił się na studiach...
I my pozdrawiamy serdecznie
Kindzia 20:02, 30 gru 2012

Urszulla napisał(a)
Kasiu poczytałam.....zmagania brukowe u mnie M. planuje z niesortu granitowego układać w przyszłości.....wychodzi taniej jeśli się potrafi samemu......a u nas też duża powierzchnia wychodzi.....nie wiem czy firma chciałaby się bawić w takie układanie....łatwiej im jest z większych elementów, prostych ...bo szybciej idzie......pomysł Ani z Lecę w kulki niezły.

A propos szopki.....jak będziesz w Pszczynie weź dzieci do też Strumienia.....masz przecież niedaleko i napisz jak u żubrów było

Ulcia, ja mam bardzo zdolnego i ambitnego Męża, jak kiedyś przyjedziesz, to zobaczysz jak wykafelkował łazienki, taras i garaż Myślę, że dałby radę z tą kostką, ale czasu brak...
Pójdę do Ani.
Byliśmy u żubrów, pokażę zaraz
Kindzia 20:04, 30 gru 2012

JulkAd napisał(a)
Miłej niedzieli Kasiu

Starsi wyjechali, chorzy są...Syn jutro rano jedzie, przyjedzie w Nowy Rok...jakieś kolokwia ma...musi się uczyć, zaraz sesja
I zostajemy sami na Sylwestra, nieoczekiwanie...
Kindzia 20:09, 30 gru 2012

eliza3 napisał(a)
Kasiu, życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze na Nowy Rok. Przede wszystkim dużo zdrowia, bo ono zawsze jest najważniejsze, życzę Ci, aby ten rok przyniósł Ci spełnienie Twoich planów i tych zawodowych i tych ogrodowych. Plany masz duże, więc życzę Ci wspaniałych realizacji i zadowolenia. Ponad to dużo uśmiechu i pogody ducha dla Ciebie i dla rodziny i oczywiście udanej zabawy sylwestrowej.

Wiesz Elcia, zawodowo jestem spełniona, wszystko na prawdę super, lubię pracować, zresztą ode mnie dużo zależy w firmie i liczą się ze mną, atmosfera jest wzorowa, można pozazdrościć, zawsze zawodowo miałam szczęście
Ogrodowo dopiero się uczę, ale podobno nie mam problemów z przyswajaniem, to myslę, że z Waszą pomocą też będę zadowolona
Bardzo Ci dziękuje Elu, bo Twoje życzenia takie szczere są