Julcia podoba mi się To po kolei
Dlatego tam wsadziłam diabolo, bo ja mam. Niech może będzie na razie, skoro jest ładna na razie? Potem bym wymieniła...
To koło ciurkadełka podoba mi się bardzo! Za admirałkami( mam 7 szt.) posadziłabym też berberysy, które mam w ilości 7 szt. Tam źle napisałam, to Golden Rocket, bardzo ładne są.
Tuje sąsiada są bardzo wysokie, ze 3 i pół m mają! Właśnie nie wiem, czy tam się pod siatką miskanty zmieszczą, myślałam o Morning Light (mam nadzieję, że tak się to pisze)
Dobrze, że róża pasuje
Cały ogród chciałabym w fiolecie, różu i bieli. Szkoda, że tam sucho nie jest, bo można by było piórkówkę wsadzić, chyba by tam nie dała rady...
Bardzo Ci jestem wdzięczna, spróbuję to jutro narysować, rano wreszcie te kredki kupię i wkleję. Postaram się to do południa zrobić.
Po południu mnie nie będzie, dopiero wieczorem. Może będziesz miała troszkę czasu, to obejrzysz
A ja bym Kasiu spróbowała berberysy (bo już je masz) przesunąć za hakuro właśnie przed słupem, jak wysokie one rosną?, może trochę dół przysłoni, a różę będzie widać.
Co do tuj sąsiadów...martwi mnie trochę, że są już takie duże, bo wszerz nie urosną. Wprawdzie rozumiem , że sąsiad nie chciał wchodzić Wam w ogrodzenie, ale trochę szkoda...u mnie tuje sąsiadów zasłoniły siatkę i zrobiły piękne tło...teraz wiem w jakim celu chciałaś posadzić miskanty.