Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

danuta_szwajcer 21:48, 30 kwi 2013

Aleja róż robi wrazenie a ten porzadek no i tyle traw Sliczne te białe szafirki. Praca u Ciebie wre Ale efekt widac
JulkAd 22:34, 30 kwi 2013

Kindzia napisał(a)

Ćwiczysz silną wolę? Super
Jak dojdziemy do ciurkadełka, to relacja bankowo będzie
Tak żałuję, że u nas donice odpadają...O jednorocznych w donicach pomarzyć mogę. Jeszcze jedno marzenie donicowe mam : bielunia. Kiedyś miałam wielki balkon (2 x 6 m) i wielgachną donicę, a w niej bielunia. Wszyscy się oglądali za nim. I ten zapach piękny...
Ciekawe, czy do brico dotarłaś...

Żebyś Kasiu wiedziała, że u mnie silna wola to podstawa, przecież mój ogród mały jest. Ale podobają mi się kolory w ogrodzie. Na początku muszę jednak ramy ogrodu utworzyć, a później będę kombinować. Kasiu dotarłam do brico i niestety nie było śladu, że żurawki tam w ogóle były....a mówiłam, że dziura
malgocha1960 08:49, 02 maj 2013

Kasiu,u ciebie ogrodówki chyba będą kwitły,masz takie juz piekne zielone kępy.U mnie wszystkie znowu startują z ziemi,nie mam cierpliwości do nich.
Kindzia 11:01, 02 maj 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Aleja róż robi wrazenie a ten porzadek no i tyle traw Sliczne te białe szafirki. Praca u Ciebie wre Ale efekt widac

Jak wszystkie kwitną, to jest widowiskowo...kocham róże
Trawy dalej w doniczkach Jak sadzić, skoro leje jak z cebra...
Białe ładne, bo inne Jeszcze niebieskie na jesień trzeba posadzić
Właśnie się przejaśnia, może po południu da się sadzić...Już chciałabym wszystko z doniczek do ziemi posadzić, a jeszcze trochę tego czeka
Kindzia 11:05, 02 maj 2013

JulkAd napisał(a)

Żebyś Kasiu wiedziała, że u mnie silna wola to podstawa, przecież mój ogród mały jest. Ale podobają mi się kolory w ogrodzie. Na początku muszę jednak ramy ogrodu utworzyć, a później będę kombinować. Kasiu dotarłam do brico i niestety nie było śladu, że żurawki tam w ogóle były....a mówiłam, że dziura

Czasem żałuję, że nie mam mniejszego...sadzę i sadzę, a ciągle pusto...
Dasz radę, zresztą bardzo dobrze to kombinowanie Ci wychodzi, wiem coś o tym
Może do Waszego Brico wcale żurawki nie dotarły? U nas z Zaborza były. Jednak do Was daleko ...
Kindzia 11:07, 02 maj 2013

malgocha1960 napisał(a)
Kasiu,u ciebie ogrodówki chyba będą kwitły,masz takie juz piekne zielone kępy.U mnie wszystkie znowu startują z ziemi,nie mam cierpliwości do nich.

Właśnie nie jest za dużo zielonych pędów z patyków. Zobaczymy jak w tym roku będzie.
U Ciebie Małgosiu wcale nie przesądzone, że nie będą kwitły. W zeszłym roku miałam kwiaty właśnie z pędów z ziemi. Jeden tylko zdążył się rozwinąć w pełni przed zimnem, ale był!
Kindzia 11:13, 02 maj 2013

Przejaśnia się, jest nadzieja, że trochę obeschnie i coś zrobić w ogrodzie jednak będzie można Zięciuś się pali do sadzenia, mus wykorzystać
Przed chwilą z balkonu zauważyłam kolorek na Alfredzie, zlazłam na dół zdjęcie zrobić. Trzeba było uwiecznić pierwszy rozwijający się kwiat rodka u mnie

Jeszcze wczoraj wieczorem róg z przesadzonymi korą eMuś z Córcią zdążyli wysypać. Trochę lepiej to wygląda, jeszcze coś na obrzeże trzeba, może carexy jakieś? Dalej na prawo wszystko czeka, łącznie z ciurkadełkiem...
Ginger 11:17, 02 maj 2013

Ale wypatrzyłam super ptaszka na ostatnim zdjęciu jaki grubasek
Kindzia 11:41, 02 maj 2013

Ginger napisał(a)
Ale wypatrzyłam super ptaszka na ostatnim zdjęciu jaki grubasek

A tak Siedzi sobie Wlekłam go ze szkolenia w Szczyrku w zeszłym roku. Teraz jak znalazł.

Lecę teraz ciasta piec, może potem na ogród się uda?
JulkAd 19:17, 02 maj 2013

Alfred zachwycający...a kora faktycznie ład na rabatę wprowadziła.... u mnie tam gdzie leży też już nieźle wygląda...zmęczona dzisiaj jestem, a jutro jak pogoda to pracowity dzień mnie czeka, ale nie w ogrodzie....buziam i idę do kuchni