gusiarz
22:54, 24 sty 2013
Lenko - nam również było miło
. Teraz na lodowisko raz jeszcze trzeba się wybrać i poużywać. Ale chyba po feriach - na razie spore mrozy zapowiadają .
Gosiu - wszystkie bestyjki szczęśliwe - te dwunożne również
Mam tylko nadzieję, że roślinki przeżyją diamentowe ozdoby...Nasza kicia również wciąż truchełka znosi...Feeee
Nieszko - dzień kobiet jakoś zawsze wiosennie mi się kojaży, więc niech już wtedy wiosną powieje...Nieszko, a czy na rabatce nie jest teraz jakoś blado?? Choć to rysunek poglądowy jest i kolorki w realu będą zupełnie inne. Zostawię zatem buksiki na razie, a jak będzie blado, buksiki przeniosę smłer...

Gosiu - wszystkie bestyjki szczęśliwe - te dwunożne również

Nieszko - dzień kobiet jakoś zawsze wiosennie mi się kojaży, więc niech już wtedy wiosną powieje...Nieszko, a czy na rabatce nie jest teraz jakoś blado?? Choć to rysunek poglądowy jest i kolorki w realu będą zupełnie inne. Zostawię zatem buksiki na razie, a jak będzie blado, buksiki przeniosę smłer...