Nieszko - ściankie chcę z gabionów zrobić - więc nie będą fioletowe, a te drzewka przed nimi będą sobie rosły w górę formowane np. w stożki - dwa lub trzy. Gabiony będą na pewno powyżej siatki i cisbędzie je gonił "wzrostem".
Jak zdięcie powyżej - tam planuję grabowy mur - tak. Brzozie mogę sukcesywnie przycinać gałęzie gdyby przeszkadzały we wzroście, a po lewej stronie tam w rabatach podwyższonych też chcę zrobić żywopłot - ale nietypowy bo ponad murem - chciejstwo wg zdjęcia od Gosi Malkul. Brzoza też jest leciwa i pewnie po pewnym czasie trzeba będzie ją wyciąć. Wtedy przy słupie wsadzę jakieś piękne duuuuże, rozłożyste drzewo. Ale jak na razie ona zostaje. Chyba, że eM zmieni zdanie...
Kurcze, nie mam za dużo czasu oststnio, ale postaram się dziś obfocić teren i na tych zdjęciach namalować wszystko...Będzie lepiej widać, bo nie ma teraz zieleni.
Marzenko - bardzo chcę razem trenować, bo mam takiego cykora czy te moje wymysły są słuszne i się sprawdzą... Pozdrawiam dziewczynki - i dzięki, że zaglądacie - mimo wczesnej pory...