Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

gusiarz 19:39, 30 kwi 2014

Aganiu - trzymam kciuki za wiąza. Nie martw się, że to drzewo nie jest polecane na O. Ważne, że ty je lubisz . Moja robinia też jest uważana za śmieciucha, a my ją bardzo lubimy

Gosiu - napiszę ci na privka gdzie kupowaliśmy nasze buki. Wprawdzie wolałam graby, bo mszyca ich nie wcina, ale nigdzie nie w okolicy ich nie było.
Nasze buki (kopane) kupiliśmy na początku czerwca i wszystkie się przyjęły. Masz jeszcze trochę czasu, choć w tym roku wiosna jest dużo wcześniej.

Magdziu - macham słonecznie . Walczę z chwastami ostro. Odplewiłam się przy grabach. Nawet ładnie się przyjmują. Ale są miejsca bardziej gliniaste, gdzie jeszcze nie wszystkie patyczki rozwinęły liście.

Pszczółko - klik dobry - powinno być tak : (gdy zacytujesz moją wypowiedź zobaczysz dokładnie zapis)
ława darniowa
brakło .html zamiast ://

Metalowe elementy to ozdoba ogrodowa w kształcie liści. Miałam tam przez długi czas puste miejsce i postawiłam wypełniacz

Ławy darniowe... bardzo ciekawe.... Masz rację, że to wypisz wymaluj moje rabaty podwyższone. Najbardziej rozczuliła mnie Madonna of the Strawberries... ręce same składają się do modlitwy
gusiarz 19:42, 30 kwi 2014

Marzenko - bo żal mi tych cudnych przyrostów... i czytałam, że teraz już późno... czekamy na czerwiec. Myślisz, że ciachnąć teraz? Och żywotne są niesłychanie! Wszystkie mają cudne przyrosty! Tylko jedne coś mi strajkuje... nic nie wypuścił, ale on miał najbardziej ciachnięty korzeń.
Jagodaa 19:47, 30 kwi 2014

Wczoraj wpadłam z braku czasu na sekundę i teraz dopiero widzę, że nic nie zauważyłam, a tu różanka powstała, będzie pachnąco . Tulipany piękne, u wszystkich się zachwycam, bo swoich nie mam .
Madzenka 19:52, 30 kwi 2014

gusiarz napisał(a)
Marzenko - bo żal mi tych cudnych przyrostów... i czytałam, że teraz już późno... czekamy na czerwiec. Myślisz, że ciachnąć teraz? Och żywotne są niesłychanie! Wszystkie mają cudne przyrosty! Tylko jedne coś mi strajkuje... nic nie wypuścił, ale on miał najbardziej ciachnięty korzeń.

Ciachnij w czerwcu ale radykalnie. Szkoda, że nie zrobiłaś tego zaraz po posadzeniu
Madzenka 19:52, 30 kwi 2014

Jagodaa napisał(a)
Wczoraj wpadłam z braku czasu na sekundę i teraz dopiero widzę, że nic nie zauważyłam, a tu różanka powstała, będzie pachnąco . Tulipany piękne, u wszystkich się zachwycam, bo swoich nie mam .

Czekam na tę rożnkę, bo Aga poszalała z kolorami ktore uwielbiam w ogrodzie
gusiarz 21:44, 30 kwi 2014

Jagoo - degustuj do woli

Marzenko - nie ciachnęłam z braku czasu i sił... Zanim wszystkie posadziłam zrobiło się tak ciepło, że ruszyły.... i już mi było ich żal ... Ale w czerwcu będę jak Edward Nożycoręki

Różanka się szykuje... Louise Odier lada moment zacznie kwitnąć, pąki mają też Eglantynki... William na razie zbiera się w sobie...jest malutki. Reszta podobnie. Rosario pięknie się zagęściły... będzie buszszsz ... ale nie wiem czy w tym roku
AlicyaLK 22:19, 30 kwi 2014

Macham! I czytam sobie, co tu się działo przez ostatnie miesiące
gusiarz 22:34, 30 kwi 2014

Alicja .... chyba myślami cię ściągnęłam. Cieszę się, że jesteś... Już nie uciekaj
AlicyaLK 22:44, 30 kwi 2014

Nie myslami, tylko wpisami siedze wlasnie i czytam o początkach Twojego ogrodu teraz mam inne spojrzenie niż za pierwszym razem
nicol21 23:40, 01 maj 2014

Nie dosc ze te linki super wygladaja to jeszcze ladnie sie odgrodzicie od sasiadow. ba; jeszcze dla nich bedzie i przyjemnie - bo beda miec zielone widoki, ale i pewnie przykro bo nie beda widziec waszego pieknego ogrodu.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies